Cum a fost surprinsă Alina Crișan, fosta membră a trupei ASIA! Blondina nu a mai rezistat în casă

Alin Crișan nu a mai rezistat și, alături de două prietene, a ieșit la plimbare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Pandemia de coronavirus care a băgat zeci de mii de oameni în spital nu ține cont de statut social, carieră sau avere. Tocmai de aceea, în această perioadă, chiar și vedetele și persoanele publice sunt nevoite să stea în casă. Actorii nu mai joacă în piese de teatru, cântăreții nu mai au concerte de aproape o lună de zile și chiar și afacerile au de suferit.

În această perioadă în care cei mai mulți oameni aleg să nu iasă afară pentru a se proteja pe ei, dar și pentru a-i ptoreja pe cei din jur, unii simt nevoia să ias chiar și pentru câteva minute la aer. Printre ei se numără și Alina Crișan. Frumoasa fostă membră a trupei ASIA a fost surprinsă de paparazzii Teo Show la plimbare alături de două prietene. Îmbrăcate lejer, ele au făcut câțiva pași în jurul casei, apoi s-au așezat pe un gard și au stat de vorbă, profitând de vremea frumoasă de afară.

Citeste si: Minuni de Paste, duminica, la “Asta-i Romania!” O familie greu incercata de soarta se muta in casa noua, in urma campaniei MagicROOFS, sustinuta de Kanal D

Citeste si: Adevărul despre datoriile lui Mihai Trăistariu la bancă! Disperat că vine pandemia, a contractat două credite într-o săptămână!

Alina Crișan, povești de iubire controversate

Toamna trecută, Alina Crişan, fosta membră a trupei ASIA, face cucerire după nouă cucerire în rândul bărbaţilor. După o relaţie eşuată cu protughezul Didier Nunes, alături de care ar fi trebuit să-şi construiască o familie, și o despărțire cu scandal, blondina a făcut o nouă „victimă” în rândul bărbaţilor.

Conform informațiilor apărute în presă, în toamna anului 2018, Alina Crișan ar fi avut o relație cu primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, bărbatul în vârstă de 40 de ani fiind cunoscut pentru poveştile amoroase pe care le-a avut, dar şi pentru preferinţele inedite pe care le-a avut în trecut.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate