Cum a fost umilit Gheorghe Dincă în penitenciar! ”L-au scuipat”

Gheorghe Dincă a fost umilit în Penitenciarul Jilava. Ce s-a întâmplat cu criminalul din Caracal!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Gheorghe Dincă a fost umilit în închisoare chiar de către ceilalți deținuți închiși în Penitenciarul Jilava. Bărbatul din Caracal, care a răpit fete cu mașina sa, a fost scuipat și huiduit de ceilalți deținuți.

Gheorghe Dincă a fost dus la specialiști pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Specialiștii trebuie să afle dacă Gheorghe Dincă a avut sau nu discernământ atunci când le-a răpit pe fete, le-a sechestrat și le-a ucis. De asemenea, și comportamentul criminalului din Caracal s-a schimbat. Bărbatul vorbește puțin și nu vrea să iasă din celulă.

Citeste si: Ultimă oră! Care este starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Medicii au făcut anunțul

Citeste si: Marcela a lucrat la o grădiniță, acum e șofer de TIR și cutreieră Europa! Câți bani a ajuns să câștige

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei, conform Adevărul.

Citeste si: Gheorghe Dincă, interogat de profileri FBI. Mizele expertizei psihiatrice sunt uriașe

El a fost transferat pe 1 ocrombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava„pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat, la acea vreme, Poliția Română. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate