Cum a petrecut Dorian Popa de 1 decembrie! Șoc la intrarea în restaurant

Dorian Popa a petrecut românește de Ziua României. Artistul și-a scos iubita și prietenii la cel mai nou restaurant de fițe din București și i-a cinstit cu un meniu 100% tradițional.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Dorian Popa este înnebunit după mâncarea românească. Și nu orice fel de mâncare, ci chiar preparatele tradiționale de sărbători. Gurmand declarat, duminică seara, actorul a ieșit în oraș alături de iubită și prietenii lui și a petrecut românește de Ziua României. Bineînțeles, restaurantul ales de actor a fost unul cu pretenții, de super fițe și plin de aroganțe.

fara descriere

De 1 decembrie, patronii localului au avut ideea de a crea steagul țării cu ajutorul unor bolizi de lux cu prețuri năucitoare. Mai exact, ei au folosit un Lamborghini roșu, un Logan galben și un Lamborghini albastru ca să afișeze culorile tricolorului în fața restaurantului.

Citeste si: Dorian Popa a făcut vlog la casa lui Dincă! Artistul s-a crucit când a ajuns în Caracal: „Am făcut o cruce. Nu știu ce să cred”

Citeste si: Dorian Popa a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Alina Eremia!

Citeste si: Dorian Popa, momente fierbinți cu iubita, pe plajă! L-a mângâiat pe pătrățele până a intrat în apă să se răcorească VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

În plus, au pregătit pentru clienți un meniu festiv 100% românesc cu șunculiță, șoric, tobă, lebăr, sărmăluțe cu mămăliguță, fasole cu ciolan, mici și palincă. Printre clienți s-a numărat și Dorian Popa, la masa căruia atmosfera a fost foarte animată. S-a început cu un toast și ciocnirea cupelor de șampanie și s-a continuat cu vin și specialități numai una și una, cum se pun pe mesele îmbelșugate de Crăciun.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate