Cum a putut sa se pozeze Ioana Tufaru cu Mihai Bendeac și ce a spus după ce l-a cunoscut

Ioana Tufaru l-a întâlnit pe Mihai Bendeac și nu s-a putut abține să nu facă o fotografie cu actorul pe care îl simpatizează foarte mult.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Ioana Tufaru l-a întâlnit pe Mihai Bendeac și nu s-a putut abține să nu facă o fotografie cu actorul pe care îl simpatizează foarte mult. 

Citeste si: Livian și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum concurentul de la Puterea Dragostei

Citeste si: Alina Dincă, cântăreața care și-a micșorat stomacul, țeapă uriașă pe internet! “Mi-ai luat banii! Au trecut două luni de când mi-ai luat banii”

Citeste si: Iulia Albu, din nou gravidă? Detaliul care s-a observat în fotografiile în care ține o găină în brațe și... nu are chiloți!

Cum a putut sa se pozeze Ioana Tufaru cu Mihai Bendeac și ce a avut de spus după întâlnirea cu el

Ioana Tufaru este o pasionată a teatrului românesc și de curând a fost să vadă una dintre piesele de teatru în care joacă Mihai Bendeac. La finalul spectacolului, Ioana l-a așteptat pe actorul Mihai Bendeac să iasă de pe scenă și i-a cerut să facă o fotografie cu ea.

Mihai a acceptat bucuros, iar Ioana Tufaru a apreciat bunătatea lui. Ba mai mult, ea a pus fotografia pe contul ei de Facebook și a scris numai cuvinte de laudă la adresa actorului.
Ioana Tufaru s-a arătat încântată de modestia actorului și s-a declarat tare bucuroasă că a avut ocazia să îl vadă în carne și oase. 

„V-am mai spus că iubesc actorii care sunt și OAMENI! Un astfel de om este el! Printre puținii actori care sunt așa... mare lucru! Bravo ție că ești așa, om frumos! Nu are fițe și figuri de mare vedetă, ceea ce și este, nu? Ar fi avut destule motive să aibă fițe, nu? Mulțumesc om drag și frumos!”, este mesajul scris de Ioana Tufaru pe Facebook. 

Într-un interviu mai vechi, Ioana Tufaru a spus că adoră să meargă la teatru.

„Eu nu aş putea să trăiesc fără teatru. Merg de două-trei ori pe lună pentru că lângă scenă mă simt cel mai aproape de mama", a mărturisit Ioana.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate