Cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu! Fosta soţie a lui Adi Mutu locuieşte cu iubitul ei într-o casă evaluată la peste două milioane de dolari! EXCLUSIV

Puţini ştiu cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fanii fostei soţii a lui Adrian Mutu pot vedea cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu. Actriţa s-a mutat în SUA în urmă cu aproape 4 ani, dorind să urmeze o carieră la Hollywood unde, de altfel, a avut apariţii în câteva pelicule, totul fiind înlesnit de iubitul Alexandrei, Jeffrey Greenstein, care este producător de filme. Alexandra a mărturisit că are o relaţie solidă cu Jeffrey, mai ales că acesta se înţelege foarte bine cu fiul ei şi al lui Mutu, Mario, care a venit şi el în SUA. (vezi ce a spus Jeffrey despre Alexandra)

Citeste si: Ce a ajuns să facă Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Mutu, pentru bani! A povestit tot: „Face parte dintr-o grupare criminală”

Citeste si: Fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet! Uite-l pe Mario ce piruetă spectaculoasă face în aer, înainte de a arunca mingea la coş! VIDEO

Citeste si: Răsturnare de situaţie! Adrian Mutu şi Alexandra Dinu s-au împăcat

Cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu: “Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu"  

“Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relaţii. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul. Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte din viaţa lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată.", a declarat, la un moment dat, Alexandra Dinu.

Cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu. Are o suprafaţă de 134 metri pătraţi

Din poze se vede cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu. Iubitul Alexandrei are un apartament într-un complex aflat pe Hollywood Boulevard, o zonă extrem de selectă. Locuinţa are o suprafaţă de 134 metri pătraţi, două dormitoare, două băi şi o zonă amenajată pentru bar, aşa cum se arată pe site-urile de imobiliare din SUA. Pe zillow.com, unul din cele mai importante site-uri specializate în tranzacţii imobiliare, apartamentul în care Alexandra Dinu locuieşte împreună cu iubitul şi fiul ei este evaluat la 2.175.000 de dolari!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate