Cum arăta casa Corneliei Catanga, pierdută din cauza datoriilor! A luat credit 50.000 de euro pentru a reface locuința

Cornelia Catanga a fost externată după ce în urmă cu mai bine de o săptămână a suferit un infarct, de supărare, spun apropiații.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cornelia Catanga a trecut prin multe în ultimii ani. Hoții i-au furat tot aurul din casă, iar apoi banca i-a luat casa.

În decursul anilor, puține au fost momentele în care Cornelia Catanga a arătat imagini din casa ei, poate tocmai de frica hoților. În cele câteva poze făcute în locuință se vede în special pianul, obiectul cel mai de preț, fiul artistei fiind un pianist talentat. Apoi, în alte imagini se văd pereții, tapetați de icoane, poze de familie și diplomele obținute de băiat. Cornelia Catanga este pasionată de jucării de pluș, așa că avea o cameră plină cu jucării, dar și cu multe statuete. 

fara descriere

În urmă cu trei ani, datoriile au năpădit-o pe artistă. Ajunsese cu o datorie la bancă de 90.000 de euro, după ce nu a mai putut să plătească ratele. ”Creditul a fost făcut pentru îmbunătăţirea casei. Am dat 50.000 de dolari, casa a fost evaluată la 200.000 euro. Am luat o cocioabă şi am îmbunăţit-o. Are sase camere, două băi”, a explicat cântăreața de muzică lăutărească. „Vând casa obligatoriu, mă mulţumesc să stau cu bărbatul meu într-o cocioabă”, povestea Cornelia Catanga în urmă cu trei ani.

Citeste si: Cum a fost umilită Cornelia Catanga de Andreea Marin: „E discriminare rasială”

Citeste si: Dezvăluri uluitoare! Care a fost ultima apariție în public a Corneliei Catanga cu puțin timp înainte de infarct

Citeste si: Fiul Corneliei Catanga, mesaj de la spital: "Toți vor plăti la un moment dat!" - Primele declarații ale artistei

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu locuiesc acum într-o casă cu chirie

Acum, Cornelia Catanga, soțul și fiul lor locuiesc într-o casă cu chirie. Iar, Aurel Pădureanu, soțul artistei, este extrem de îngrijorat din cauza banilor, care pare că nu-i mai ajung deloc, nici măcar pentru un trai decent. Mai ales că în ultima perioadă, înainte de a face infarct, Cornelia Catanga a avut puține cântări.

”Noi nu mai avem casă, plătim o chirie mare. Tare ne-am dorit să fim ajutaţi cu o locuinţă socială, de la Primărie, ca să avem cheltuieli mai mici. Cornelia a adus multă bucurie acestei ţări, ar merita un astfel de ajutor”, spune soţul vedetei, îngijorat pentru viitorul său și al Corneliei Catanga.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate