Cum arată chipul Danielei Crudu, la nici o săptămână de la bătaia încasată de la fostul iubit

Daniela Crudu se recuperează, în urma episodului traumatizant de la mijlocul acestei luni.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Daniela Crudu


In articol:

Daniela Crudu se recuperează, în urma episodului traumatizant de la mijlocul acestei luni, atunci când fostul ei iubit a bătut-o până a băgat-o în spital.
Bruneta încearcă să își revină și să se răsfețe cât poate de mult în această perioadă, mai ales că a fost supusă la mai multe traumatisme, printre care un traumatism cramio-facial și fractură de piramidă nazală.

Citeste si: Prima declarație a lui Seco Dubravko, după ce a băgat-o pe Daniela Crudu în spital! „Dacă Daniela are nevoie de ceva...”

Cele mai noi imagini cu Daniela Crudu de la salon

 

Daniela Crudu

Cruduța a împărtășit cu prietenii virtuali câteva imagini de la salonul de înfrumusețare pe care obișnuiește să îl frecventeze și câteva din terapiile la care s-a supus.
Printre acestea, o terapie cu ace, menită să
ii revitalizeze tonusul pielii.
Una peste alta, fosta asistentî TV pare că se recuperează de la o zi la alta, ba chiar începe să îi revină și zâmbetul pe buze, semn că se străduiește să depășească episodul violent.

Citeste si: Mircea Badea, reacţie dură la adresa bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu

Daniela Crudu, cu mâna în ghips la o săptămână de la bătaia primită de la Seco Dubravko! 

Daniela Crudu

Daniela Crudu a fost bătută în urmă cu aproape o săptămână și a ajuns la spital. Lumea showbiz-ului a fost șocată de ce i s-a întâmplat vedetei de televiziune și nici fanilor nu le-a venit să creadă să simpatica fostă asistentă a fost agresată de iubitul croat, Seco Dubravko.

Imediat după ce incidentul a ajuns în primele pagini ale presei, Daniela Crudu și-a închis toate conturile de pe rețelele de socializare. Câteva zile mai târziu, le-a activat din nou și pare că se simte mult mai bine, mai ales că are susținerea familiei și a fanilor care i-au trimis mii de mesaje de încurajare.

Daniela Crudu a publicat pe pagina ei de Instagram câteva imagini în care se distrează de minune în mașină, alături de sora ei. Fanii s-au speriat, însă, când au văzut că bruneta avea mâna stângă în ghips. Bruneta nu a eplicat încă ce i s-a întâmplat.

Pentru a-și răscumpăra greșeala, Seco Dubravko i-ar fi oferit o sumă mare de bani fostei lui iubite. Conform declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei, Daniela Crudu s-a gândit deja ce are de gând să facă cu ea.

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate