Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice! Era blondă și nu avea silicoane

Îniante de a fi celebră, Daniela Crudu era blondă și nu semăna cu diva pe cae o vedem astăzi în emisiunile de televiziune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

daniela crudu

Daniela Crudu a câștigat de-a lungul timpului simpatia publicului, dar mulți dintre admiratori au început să o critice din cauza schimbărilor majore la care a recurs. Frumoasa brunetă este complet schimbată de intervențiile la care a recurs pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și nu mai seamănă cu cea care cucerea telespectatorii în urmă cu ceva ani.

Înainte de a fi celebră, Daniela Crudu era blondă, nu avea silicoane și nici nu-și injecta acid hialuronic în buze. Avea o formă diferită a sprâncenelor și se machia diferit.

Citeste si: Irina Rimes lansează videoclipul piesei ”Ce se întâmplă, doctore?”, o poveste comică de iubire

daniela crudu blonda

Daniela Crudu a vorbit despre operațiile estetice

Daniela Crudu nu crede că a exagerat cu intervențiile

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea. Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni, au toate fetele”, a declarat vedeta la un moment dat.

Sursa foto: Playtech

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate