Cum arată decolteul lui Beyonce de România la șase luni după ce i-au fost scoase silicoanele

Beyonce de România a trecut, acum șase luni, prin momente cât se poate de dificile, viața ei fiindu-i salvată de medici după ce implanturile cu silicon pe care le avea s-au infectat și a fost nevoie să fie scoase, de urgență.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Evident, după operația cu pricina, Beyonce de România a primit recomandarea să nu se grăbească să își repare decolteul, ea fiind nevoită, din acest motiv, să mai aștepte până își va pune, din nou, implanturile la care visează.

Citeste si: Beyonce de România, dependentă de intervențiile estetice? Ce face fosta iubită a lui Nicolae Guță

Citeste si: Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă! Uite-o pe Cristina cum se ţine cu mâna pe burtică în timp ce manelistul îşi ţine recitalul în stradă! VIDEO

Citeste si: Beyonce de România o face praf pe soția lui Nicolae Guță! Din cauza ei, manelistul nu mai vorbește cu fiica lui

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Cu toate acestea, deși este extrem de complexată din cauza decolteului pe car eîl are acum, Beyonce de România și-a ”călcat” pe inimă și a mers pe Litoral, mai mult de dragul fetiței pe care o are alături de Nicolae Guță. Doar că, odată ajunsă la plajă, la malul mării, Beyonce de România nu a luat un costum de baie pe ea, ci a preferat să rămână îmbrăcată, chiar dacă Anais, fetița ei, se bucura deja de valurile mării.

Într-un final însă, la insistențele micuței, Beyonce de România și-a luat costumul de baie, unul chiar ”cuminte” și a intrat în apă alături de fiica ei, pentru a se distra împreună și, evident, pentru a avea grijă de ea. Iar atunci s-a putut observa că bustul Mădălinei este mult, mult micșorat față de cel cu care își obișnuise Beyonce de România fanii și că artista încearcă să îl ascundă cât poate de mult.

Beyonce de România a fost operată de urgenţă

”A fost norocul nostru că am găsit la Spitalul Floreasca un adevărat înger. Este un profesor universitar, specialist în chirurgie plastică şi reparatorie şi i-a salvat viaţa Mădălinei. Nu mai avea nicio şansă, dacă se mai întârzia o zi sau două, murea”, ne-a spus, la acea vreme, cu lacrimi în ochi, mama vedetei. ”Sânii mei erau suprainfectaţi din cauza implantului care era model din 1974 si nu era pus bine. Erau necrozate ţesuturile. Am fost la un pas de moarte", a declarat Mădălina Dumitriu, pe numele ei real, la o emisiune TV.

Beyonce de România are o fetiţă cu Nicolae Guţă

Micuţa Anais s-a născut în urmă cu 3 ani şi jumătate însă, de doi ani încoace este crescută doar de mama şi de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea. În vara anului trecut, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Guţă, tatăl fetiţei ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guţă trebuie să o plătească pentru fetiţa lor, micuţa Anais. Procesul s-a încheiat anul acesta, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe luna pentru întreţinerea şi creşterea fetiţei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate