Cum arată mama Biancăi de la Puterea Dragostei! Fotografia în care seamănă ca două picături de apă

Bianca este o concurentă controversată la Puterea Dragostei! Chiar și-așa, ea și mama ei sunt extrem de frumoase!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Bianca, concurentă în Casa Puterea Dragostei, a avut un parcurs controversat în emisiune. Chiar și-așa, este una dintre cele mai votate concurente din casă, dovadă fiind faptul că a ieșit de nenumărate ori favorita săptămânii, intrând în posesia celor 1500 de euro săptămânali.

Originară din Galați, Bianca a fost întotdeauna o persoană care s-a îngrijit de imaginea ei. Tânăra a trecut prin numeroase schimbări, de la modul în care se îmbrăca, până la coafură și culoarea părului. Ba chiar a făcut senzație și în timpul când era blondă și roșcată!

Citeste si: Scandal monstru în casa „Puterea dragostei”: „Te-ai folosit de Adrian să ajungi aici”

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei, despre cum arată ea în realitate! ”Mă îngrașă cel puțin 8 kg”

Citeste si: None a făcut anunțul despre moartea lui Adrian de la Puterea Dragostei: „Dumnezeu să te ierte”

Pe de altă parte, și mama Biancăi este o doamnă populară, cu numeroși prieteni, acest lucru reieșind de pe rețelele de socializare, unde Bianca și mama ei s-au fotografiat împreună, iar comentariile nu au întârziat să apară. Mai mult decât atât, chiar a strâns și foarte multe aprecieri, peste o mie!

Roxana s-a pozat cu mama ei

Acum nu mai încape îndoială în privința frumuseții: Roxana de la Puterea Dragostei a moștenit-o chiar de la mama sa!

Chiar dacă este o fire vulcanică și sinceră, Roxana de la Puterea Dragostei a știut întotdeauna când să pună punctul pe ”i” fie în relația pe care a avut-o în emisiune, fie în discuțiile aprinse pe care le-a avut cu celelalte colege din emisiune. Roxana s-a pozat în iarnă alături de mama sa, lângă bradul de Crăciun. Amândouă au ales să se îmbrace în rochițe care le-au pus în valoare trupurile!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate