Cum este trecută Andra în telefonul lui Cătălin Măruță. Nu vei ghici niciodată!

Cătălin Măruță a dezvăluit cum este trecută Andra, soția lui, în telefon.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andra și Cătălin Măruța sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa cântăreață și soțul ei nu au fost niciodată implicați în scandaluri publice și au doi copiii împreună, iar fanii speră că ea va rămâne din nou însărcinată.

Nu doar că se înțeleg foarte bine, dar Andra și Cătălin Măruță par să împărtășească și simțul umorului. El a trecut-o în telefon „Andra sau alți 2”, glumind pe seama faptului că uneori, de pe telefonul ei, sună și David sau Eva.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 5 decembrie. Roxana, în lacrimi: "Te-am considerat prieten! M-ai trădat!"

Citeste si: „Capul lui mami s-a întristat prea mult”. Ultimele cuvinte ale unei femei, către copiii ei, înainte de a se spânzura

Citeste si: Loredana Groza și-a făcut încă o intervenție estetică? Ultimele imagini cu ea i-au uimit pe fani

fara descriere

Andra vrea să apeleze la un medic estetician

Andra este o artistă desăvârșită și mamă a doi copii, arată impecabil și nu are nicio intervenție chirurgicală.

Andra a declarat în mai multe rânduri că nu ar exclude posibilitatea efectuării unei operații estetice pe viitor, asta dacă va depăși teama de ace.

„Deocamdată nu am nicio operație, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea și este ok”, spunea Andra, în urmă cu câțiva ani.

La cei 33 de ani, Andra nu și-a schimbat părerea și a confirmat încă o dată că ia in calcul posibilitatea unor intervenții chirurgicale care să o mai întinerească.

„Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, mai spunea Andra.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate