Cum încearcă Gheorghe Dincă să se îmbogățească de pe urma Luizei și a Alexandrei. Vrea să transforme crimele din Caracal într-o afacere

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, cere bani pentru a vorbi public despre răpirile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu

Distribuie pe:

  fara descriere

Avocatul său, Claudiu Lascoschi, a oferit declaraţii în acest context: "Eu aşa am înţeles că ar dori. Ar dori să facă anumite precizări în mass-media, faţă de tot ce s-a spus faţă de persoana lui, faţă de familia lui, faţă de nevinovăţia membrilor familiei lui...".

Ce vrea "monstrul din Caracal" pentru a vorbi despre fetele disparute

„Dacă sunt mai multe televiziuni care vor filma acele declarații, suma e mai mică. 2000 de euro, de pildă, dacă sunt cinci televiziuni. Cine vrea exlusivitate, ar trebui să plătească toată suma: 10.000 de euro”, a mai declarat avocatul "monstrului din Caracal".

  fara descriere

Astazi, avocatul presupusului criminal a mai adăugat că „s-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de profanare de cadavre, infracțiune care nu fusese reținută”.

Adus în fața anchetatorilor, Gheorghe Dincă a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și pe Luiza Melencu (19), cele două fete pe care le-a luat la ocazie în Caracal. A explicat că trupul Alexandrei l-a ars într-un butoi din curtea casei sale și că rămășițele Luizei le-a aruncat în liziera din apropierea orașului.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ștefan Risipiceanu a recunoscut în fața procurorilor că a violat-o pe Luiza Melencu

Citeste si: FBI a decis: Oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Ce a spus Monica Melencu când a aflat vestea

Citeste si: Iubitul Luizei spune tot! Detalii uluitoare în cazul Caracal

Noi detalii în cazul Luizei

Expertiza INML a confirmat faptul că cenușa și fragmentele osoase găsite în butoiul lui Dincă pot aparține Alexandrei cu o probabilitate de 99.93%. În schimb, tot astăzi, analiza specializată realizată de FBI a concluzionat că resturile umane din lizieră nu aparțin Luizei Melencu.

Așadar, continuă să apară întrebări legate de Luiza, despre care familia crede cu tărie că încă este în viață.

Arestarea lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a dus la dezvăluirea unor informații cutremurătoare. Risipițeanu a violat-o și el pe Luiza Melencu, în camera lui Gheorghe Dincă, recunoscându-și fapta în fața procurorilor.

  fara descriere

„Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului când a surprins victima în autoturism. Inculpatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă şi era folosit la diferite munci în gospodărie. Inculpatul i-a solicitat lui Dincă să îi permită şi lui să întreţină relaţii sexuale cu Melencu Luiza. Dincă a fost de acord, astfel, în aceeaşi zi, în camera în care dormea Gheorghe Dincă, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”, a explicat procurorul de caz.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate