Cum l-a ajutat Mitică Dragomir pe Gigi Becali să fure Steaua? Dezvăluiri în premieră: "Steaua adevărată este a lui Gigi Becali"

Mitică Dragomir a povestit despre scandalurile și certurile cu Gigi Becali.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Relația dintre Mitică Dragomir și Gigi Becali a fost presărată cu certuri, scandaluri și împăcări spectaculoase. Invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Mitică Dragomir a recuoscut că a exagerat atunci când a afirmat că Gigi Becali a furat Steaua.

Ce relație au în prezent Mitică Dragomir și Gigi Becali

Cum l-a ajutat Mitică Dragomir pe Gigi Becali să fure Steaua? Dezvăluiri în premieră: "Steaua adevărată este a lui Gigi Becali"

Mitică Dragomir, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

De-a lungul vremii, în presă s-a scris că cele mai răsunătoare conflicte dintre Mitică Dragomir și Gigi Becali au plecat de la banii pentru drepturile de televizare pentru meciurile de fotbal. De exemplu, în 2004, Mitică Dragomir și Gigi Becali s-au certat pentru că latifundiarul din Pipera voia să negocieze singur cu televiziunile pentru clubul său. În 2005, la OTV, și-au adus reciproc acuzații și insulte, iar din acel scandal, replica lui Gigi Becali a rămas în istorie: "M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat!".

Citeste si: EXCLUSIV! Nici pe Mitică Dragomir nu-l mai țin bateriile ca pe vremuri! L-a luat somnul pe șezlong, la plajă. Ce face soția sa în timp ce fostul boss de la Ligă sforăie lângă ea

În 2011, Gigi Becali l-a acuzat pe Mitică Dragomir că ar fi luat mită din vânzarea drepturilor tv pentru Liga I, iar acesta l-a rândul său a spus că Becali i-ar fi cerut șpagă 200.000 de euro.

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

"Sunt foarte rău de gură. Sunt niște tâmpenii. Nu e nimic adevărat. Faptul că m-am certat cu el este adevărat, dar nu pe drepturi de televiziune. Pe Gigi Becali îl durea în pălărie de drepturile tv la banii pe care i-a avut.

Ne-am certat și într-o adunare generală, în care l-am dat afară. Ne-a înjurat de la geam de ne-a spurcat. Cine-l stăpânește pe Gigi Becali?! Așa a fost toată viața, așa este și acum, el vrea să fie lider în ceea ce face, eu voiam să fiu în ceea

ce fac. Eu nu sunt consecvent, numai boul e consecvent. Eu mă cert cu tine acum, peste 10 minute mă împac, pentru că suntem oameni, toată lumea greșește. Te cerți și acasă, cu nevasta, cu copiii, dar ce, rămâi supărat? O iei de gât și o pupi. Așa și cu Gigi Becali...Păi m-am certat cu Giovani, m-am certat cu toți. Nu e unul cu care să nu mă fi certat în decursul vieții mele, dar cu toți sunt amic. Nu există dușmănie între noi.", a mărturisit Mitică Dragomir în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: A avut Gigi Becali ca bodyguard un ”locotenent” de-ai lui Nuțu Cămătaru? Cum îi punea la respect interlopul pe suporterii Stelei? Dezvăluiri exclusive

De ce a afirmat Mitică Dragomir că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua

Cum l-a ajutat Mitică Dragomir pe Gigi Becali să fure Steaua? Dezvăluiri în premieră: "Steaua adevărată este a lui Gigi Becali"

Mitică Dragomir, invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Într-o emisiune tv, Mitică Dragomir, de față cu Gigi Becali, a făcut o afirmație care a devenit o știre.

"Gigi Becali e un hoț de profesie. Steaua a furat-o! Fac autodenunț, l-am ajutat să fure Steaua.", i-a spus Mitică Dragomir lui Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani într-o emisiune tv.

Citeste si: Care este, de fapt, relația dintre Nuțu Cămătaru și Gigi Becali?! De ce s-a supărat interlopul pe patronul FCSB: „Îi ceream o sută-două sute de mii de euro”

Între timp, instanța a decis să anuleze marca Steaua înregistrată de Gigi Becali și i-a interzis să mai folosească numele, așa că Becali deține acum Clubul Sportiv FCSB. În emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Mitică Dragomir a vorbit despre acest subiect.

"Am exagerat, ca de fiecare dată. Steaua adevărată e a lui Gigi Becali. Eu știu tot. Știu de acte, știu tot. Instanța, după părerea mea, a greșit. Păi ce, Lăcătuș, Pițurcă, nu au fost antrenori la Steaua?! Este o mare nedreptate care i se face lui Gigi Becali, cu toate că face niște greșeli impardonabile, inclusiv asta ultima cu Edi IOrdănescu. Dar adevărata Steaua este a lui. Că m-am certat cu Gigi Becali și i-am zis multe, e la supărare mai exagerez.", a declarat Mitică Dragomir la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies