Cum s-a schimbat Gheorghe Dincă în penitenciarul de la Jilava: „Abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă“

Comportamentul lui Gheorghe Dincă s-a shimbat vizibil după ce a fost transferat din arestul IPJ Olt la Jilava.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, iar apoi la Jilava. Era obișnui să iasă în fiecare zi de după gratii și să meargă cu anchetatorii la casa lui din Caracal, acolo unde se efectuau cercetări și reconsituiri.

De când a fost transferat la București, Gheorghe Dincă și-a schimbat comportamentul și nu mai are același aer de superioritate pe care îl avea atunci când încă se simțea în elementul lui.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei, conform Adevărul.

Citeste si: De ce nu plânge mama Alexandrei Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de două luni

Citeste si: Filmulețul șocant care a apărut pe internet! Misterul se adâncește în cazul Caracal: „Alexandra trăiește”

fara descriere

Gheorghe Dincă, interogat de profileri FBI

Potrivit unor surse - în timpul interogatoriului - care a semanat mai degrabă cu o ședință la psiholog - suspectul a dovedit cu vârf și îndesat că e un individ căruia îi place să domine pe oricine. De fiecare dată, l-a întrerupt pe ofițer, ba chiar a urlat la el. A povestit cu seninătate cum le-ar fi torturat și ucis pe Luiza și pe Alexandra. Și nu părea să aibă deloc remușcări. Atunci când a detaliat cum a scăpat de cadavre nu a schițat niciun astfel de gest.

Dacă ne uităm la fișa medicală a suspectului de crime în serie este inevitabil să nu gândim că individul ar putea să aibă probleme psihice.

În ultimii ani - de opt ori a fost internat într-un spital de psihiatrie. În 2010 - pe biletul de trimitere - doctorul scria că Gheorghe Dincă ar fi suferit de sindrom anxios depresiv. În spital - i-a fost pus și un diagnostic secundar - „tulburări mentale şi de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică și a primit tratament.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate