Cum să faci o pizza perfectă pentru dietă. Iată care sunt ingredientele principale pentru o pizza care nu îngrașă.
Cum sa faci pizza care nu îngrașă? Pentru perioadele în care suntem la dietă, putem alege o pizza diferită, cu mai puține calorii. Iată care sunt ingredientele potrivite pentru un astfel de preparat.
Se scoate pizza din cuptor, se adaugă prosciutto, rucola, puțin busuioc proaspăt, parmezan, mugurii de pin trași la tigaie și roșiile uscate tăiate în fâșii.
Cum sa faci pizza care nu îngrașă. E perfectă și pentru dietă
[Sursa foto: Shutterstock]
Ce alte ingrediente poți folosi pentru o pizza de dietă
O pizza care nu îngrașă trebuie să aibă puține calorii, dar este important să fie și gustoasă. De cele mai multe ori, blatul este cel mai important, atunci când vine vorba de dietă, deoarece majoritatea rețetelor conțin făină albă.
Ei bine, rețetele pentru pizza pot fi adaptate foarte ușor, astfel încât să fie incluse în meniul nostru, chiar dacă urmăm un regim alimentar sau nu vrem să de îngrășăm.
Pentru blat se pot folosi mai multe tipuri de legume, precum dovlecei, conopidă, cartof dulce. Deasupra putem avea numeroase combinații de legume, în funcție de preferințe. Se pot folosi următoarele: ardei gras, ardei iute, porumb, măsline, ciuperci, ceapă roșie sau rucola.
În plus, putem adăuga piept de pui, șuncă presată, pește sau fructe de mare.