WOW

Cum sa mirosi frumos in zona intima

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Nu e femeie care sa nu se fi confruntat macar odata cu un miros neplacut in zona genitala. Pe langa mirosul specific, la… parter se poate inrautati situatia si sa apara mirosuri “grele”. Acestea sunt semne ca e o problema ce trebuie rezolvata urgent.
 
Mirosul vaginal poate varia in functie de ciclul menstrual si devine mai intens dupa sex sau masturbare sau dupa o transpiratie abundenta. 
 
Desi pare tentant, nu incerca sa faci dusuri intime sau sa folosesti produse cosmetice intime pentru ca acestea irita zona si, in loc sa rezolvi problema, iti creezi si mai multe.
 

 

 
Vaginoza bacteriana este cea mai comuna infectie care duce la aparitia unui miros vaginal urat.
 
De asemenea, boli cu transmitere sexuala precum tricomoniaza, gonoreea, chlamydia, infectiile cu ciuperci, pot cauza mirosuri vaginale neplacute. 
 
Cand aceste mirosuri sunt insotite de scurgeri vaginale albicioase sau galbui, usturimi, mancarimi, iritatii ale vaginului, vulvei si labiilor, cel mai probabil ai de-a face cu o infectie. Daca aceste scurgeri au si sange, infectia a ajuns la organele reproducatoare si e nevoie urgenta de ingrijiri medicale.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 
 
Galerie foto