Cum și-a găsit sfârșitul o studentă paramedic în timpul job-ului. Impactul cu mașina i-a fost fatal

Studenta a murit la scurt timp de la impact, iar alte două persoane din echipajul prezent în ambulanță au fost transportate la spital.

Distribuie pe:


In articol:

O studentă paramedic a murit în Marea Britanie în urma unui îngrozitor accident de mașină petrecut între ambulanța în care se afla și o altă mașină, relatează The Sun.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost transportată de urgență cu elicopterul la spital, unde a murit în scurt timp.

Alți doi membri ai echipajului din ambulanță au fost dusi la Spitalul Queens din Burton, împreună cu șoferul BMW-ului, care primește în prezent un tratament pentru o leziune de la nivelul piciorului.

„Alte două persoane din echipajul ambulanței au fost evaluate la fața locului, iar mai apoi duse la spitalul Queens Burton pentru o verificare mai amănunțită. Ulterior au fost externați”.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Sarah a plănuit o ORGIE-surpriză pentru iubitul ei, dar ce a urmat i-a schimbat complet viața! Ce a realizat a doua zi de dimineață

” Femeia aflată la volanul celeilalte mașini a fost, de asemenea, transportată la spital, unde a primit tratament pentru leziunile sale. Ea se află în afara oricărui pericol”.

Accidentul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 5:45pm, iar poliția investighează locul pentru a hotărî din vina cui s-a produs incidentul.
Studenta a cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost declarată moartă la Spitalul Queen Elizabeth din Birmingham.

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei s-a schimbat! Ce se întâmplă cu fostul concurent și cum a ajuns să arate acum

Citeste si: Cine e tânăra sexy care a încins plaja din Mamaia! Tatăl ei este foarte cunoscut

„Coliziunea dintre ambulanță și mașina i-a fost fatală”

”Cu mare durere în suflet, Serviciul de Ambulanță West Midlands confirmă moartea studentei paramedic. Coliziunea dintre ambulanță și mașina i-a fost fatală”, a declarat Serviciul de ambulanță West Midlands.

„Acest incident va afecta fiecare membru al echipei noastre. Echipajele noastre se confruntă cu situații dificile zilnic, dar pierderea unui coleg care iubea atât de mult ceea ce facea, este cu atât mai dureros”, a declarat Directorul Executiv al Serviciului de Ambulanță, Anthony Marsh.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mădălin None de la Puterea Dragostei s-a schimbat! Ce se întâmplă cu fostul concurent și cum a ajuns să arate acum

Moarte suspectă în Suceava! Un băiețel de 9 ani s-a înecat într-o piscină gonflabilă din curte, deși știa să înoate de la 4 ani

Cine e tânăra sexy care a încins plaja din Mamaia! Tatăl ei este foarte cunoscut

Feli Donose, mărturisiri hazlii din copilărie: ”Cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla”

Politicienii încep demersurile pentru combaterea risipei alimentare: românii aruncă anual, în medie, peste 129 kg de mâncare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies