Cumplit! O fată de 24 de ani din Vâlcea s-a sinucis, după ce și-a dat demisia de la locul de muncă

O tânără în vârstă de 24 de ani și-a luat viața, după ce și-a dat demisia de la locul de muncă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O tânără în vârstă de 24 de ani din Vâlcea, Diana, și-a dat demisia de la locul de muncă, apoi s-a sinucis. Gestul pe care l-a făcut a adus foarte multă suferință în sufletele membrilor familiei. Atât familia, cât și localnicii din localitatea vâlceană Păusești Otăsău și-au luat rămas bun de la tânără.

Primarul comunei, însă, a transmis și el un mesaj. Cătălin Avan a notat pe social media că părinții trebuie să fie mai atenți la copiii lor: “Depresia…Dragi parinţi, dragi dascăli, o spun de câțiva ani public, faceți tot ce vă stă în puteri să vedeți mereu copii fericiţi la școala și acasă! Noi privim mereu copii, prin ochii adultului! Încercați va rog din suflet, să priviți mereu copii prin ochii copilului din fiecare dintre noi! Există în sufletul nostru, un colț unde ne simțim tot copil!! Orice asemenea traumă în copilăria lor, poate deveni mai târziu o dramă! În ceea ce mĂ privește, azi am discutat și am hotărât cu directorul Școlii Gimnaziale Păuseşti, să propunem Consiliului Local Păuşeşti, la prima ședința, alocarea sumelor necesare, pentru achiziția în condițiile legii, a seviciilor de consultanţă de psihologie pentru copii noștri din Păuseşti“.

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă cu un decolteu amețitor! Toți ochii au fost pe ea

Citeste si: Iubitul Ioanei Tufaru s-a îngrăşat şi e mândru de asta! "Face sarmale, varză călită, gulaş" Ionuţ ne-a pozat tot ce are în frigider! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Au avut un șoc! O pensionară s-a măritat la 102 ani. Câți ani are bărbatul care i-a devenit soț. Nimeni nu se aștepta la asta

“Vă aduc la cunostinţă ceea ce mi-a povestit mie Catrina Diana acum două săptămâni: faptul că şi-a dat recent demisia de la bancă din cauză ca seful ei a macelarit-o psihic până la depresie, zilnic, timp de un an de zile!!! Am întrebat-o de ce nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns că vrut să îndeplinească stagiul de 1 an şi imediat ce a implinit acel termen şi-a dat demisia..mi-a mai povestit că baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme şi erau împreună se săturase să o audă zilnic cum povestea de cele întâmplate la serviciu şi despre felul în care o trata acel individ!! Poate ştie detalii care ar fi utile!!! Rog pe cei abilitaţi să acţioneze!!!!.. ”, a comentat o prietenă de-a fetei pe pagina de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate