Cupidon i-a lovit! Cine sunt primii concurenți de la Puterea Dragostei care și-au declarat dragostea

Alexandra și Mihai și-au declarat simpatia în fața fanilor Puterea Dragostei chiar de la prima emisiune.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Nu a fost nevoie de mai multe emisiuni pentru ca Puterea Dragostei să încingă spiritele în casă. Și asta în sens pozitiv, pentru că Mihai Stăniceanu și Alexandra Bacosca Bica și-au declarat sentimentele din prima clipă în care s-au văzut.

Nu are cum să fie vorba de sentimente profunde, dar cei doi au recunoscut public că simt o atracție față de celălalt. „Îmi place Alexandra”, a fost răspunsul scurt și sigur al lui Mihai în fața băieților de la Puterea Dragostei, în timp Alexandra i-a spus Cristinei Dorobanțu că îi place de Mihai.

„Îmi place de el, dar a înțeles anumite lucruri greșit”. „Deci e cineva care îți place”, a fost concluzia Cristinei Dorobanțu, însoțită de confirmarea Alexandrei. „Da, mult. Numai că e o singură problemă. Îl cheamă Mihai, ca pe tata”.

Mai mult, în momentul în care Mihai a ajuns în camera fetelor, Alexandra a venit personal să îl îmbrățișeze pe Mihai. Cei doi au avut parte și de un dans, care a emoționat-o pe Alexandra. „Acum sunt emoționată, până acum nu am fost”, trăiri similare cu cele ale lui Mihai care, ajuns în casa băieților, a răbufnit. „Bă, îmi vine să plâng”.

 

Cristina Dorobanțu i-a primit pe noii concurenți de la Puterea Dragostei în ceea ce va fi, pentru o scurtă sau lungă perioadă, noua lor casă. 

Cristina Dorobanțu a rezolvat cu eleganță primul moment tensionat de la Puterea Dragostei

 

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

 

 

 

Puterea Dragostei, care a devenit un fenomen național, a trecut imediat peste tensiunile din sezonul trecut, încheiat cu desemnarea câștigătorilor, și i-a primit pe noii concurenți. Dacă aceștia vor fi sau nu pe placul fanilor, rămâne de văzut. 

Cert este că tensiunile nu au lipsit chiar de la prima emisiune. Stăniceanu Mihai, un tânăr de 20 de ani, a iritat-o vizibil pe prezentatoarea Cristina Dorobanțu, care s-a impus imediat și fără a lăsa acest aspect să iasă în evidență, rezolvând nemulțumirea cu eleganță. 

Cristina Dorobanțu l-a certat pe Mihai Staniceanu

„Mă numesc Stăniceanu Mihai, am 20 de ani și locuiesc în Germania de foarte mult timp cu familia mea. De profesie sunt barman, sun un tip cu energie, adrenalină și cu simțul umorului”, a fost prezentarea pe care și-a făcut-o Mihai. Numai că emoțiile l-au copleșit din primele moment.

Cristina Dorobanțu: Am să te rog să te așezi acolo. Ești foarte agitat

Stăniceanu Mihai:Nu sunt agitat, aș vrea să vorbesc cu băieții

Cristina Dorobanțu: Păi întâi trebuie să vorbești cu mine. Nu uita că eu am prioritate de fiecare dată aici! Te rog să nu uiți niciodată lucrul acesta.

Imediat, Stăniceanu Mihai s-a conformat și a urmărit-o cu atenție pe Cristina Dorobanțu.

Cine este Stăniceanu Mihai de la Puterea Dragostei

Mihai este unul dintre concurenții Puterea dragostei sezonul 3. El a povestit că are 20 de ani și că locuiește în Germania, unde lucrează ca barman. Însă, Mihai își dorește să fie actor și să joace în filme alături de mari actori. Până atunci, Mihai se antrenează din greu la sală. De altfel, pe pagina lui de socializare, concurentul Puterea Dragostei sezonul 3 are numeroase imagini de la sala de sport, dar și câteva poze comparative, care demonstrează cum arată tânărul înainte de a se apuca de sport.

 

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Coșmarul unei copile de 12 ani, violată de tată și de fratele mai mare. Chinurile groaznice prin care fata a trecut de la vârsta de zece ani

Două tinere lovite brutal pe stradă, din simplul motiv că una din ele purta fustă scurtă. Agresorul, reținut de polițiști

Sfatul zilei, vineri, 25 septembrie 2020! Leii se bucură de succes pe toate planurile

S-a făcut dreptate în cazul Valentinei! Românca a fost violată teribil, bătută și sufocată cu un sac de soțul ei

Trupul unui român mort în condiții suspecte, incinerat de autoritățile străine. Cazul revoltător a ajuns în atenția anchetatorilor români

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies