Cursul valutar 31 martie. Ce informații prețioase oferă BNR

BNR a oferit informații în timp real cu privire la cursul valutar de astăzi, 31 martie.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Cursul valutar 31 martie.  Ce informații prețioase oferă BNR
Cursul valutar 31 martie. Ce informații prețioase oferă BNR


In articol:

Cursul valutar de pe 31 martie oferă o menținere a monedei Euro pe o pantă crescătoare. În aceeași situație se află și dolarul american. Afectată de coronavirus, lira sterlină scade azi și înregistrează o valoare mai mică.

Citeste si: Propunere surprinzătoare pentru Sergiu, tăticul călăreț! Cine este omul de afaceri care s-a oferit să-i boteze copilul născut în urmă cu câteva zile

Citeste si: Costin Gheorghe a terminat perioada de autoizolare! În a 14-a zi de jurnal, poate respira liniștit! E sănătos și... liber! ” Am primit azi documentul semnat și ștampilat și l-am privit ca pe o decizie de eliberare din partea unui judecător”

Veștile continuă să fie proaste pentru românii cu credite și chirii în euro, mai ales în contextul epidemiei de coronavirus. Moneda europeană se menține în creștere și la fel se întâmplă și în cazul unui dolar american. Pe de altă parte, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar, lira sterlină scade

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Cursul valutar 31 martie BNR euro

Euro le dă astăzi mari bătăi de cap românilor, căci valoarea monedei europene nu prea vrea să scadă, așa cum se poate vedea în cadrul cursului interbancar, afișat în această dimineață de Banca Națională a României.

1 euro = 4.8300 lei

Cursul valutar 31 martie BNR dolar american

Tot în creștere este și dolarul american! Potrivit datelor existente în cadrul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, 30 martie.

1 dolar american = 4.3821 lei

Citeste si: Scriitoare celebră, apel disperat către Florin Salam și Adi Minune! ”Fiecare viață e prețioasă”

Citeste si: Iarna se întoarce în forță. Prognoza meteo e clară: vin zile grele

Curs BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, acest lucru nu se aplică și în cazul lirei sterline. Specialiștii informează că moneda este în scădere azi, 31 martie, comparativ cu ziua de ieri.

1 liră sterlină = 5.4055 lei

Cursul valutar va fi actualizat la ora 13, atunci când vor fi afișate valorile exacte ale monedelor de astăzi, 31 martie.


Citește și:

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Dezastru ecologic lângă București! Imagini halucinante cu poluarea excesivă! Nu se mai tem de nimic Video

Familia Sorinei de la Baia de Aramă la adresa ”americanilor” Săcărin! ”Mint cu nerușinare! Iată dovada”

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Câte zile rezistă omul fără să bea apă?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies