Cutremur de 6 grade în urmă cu puțin timp. Este alertă de tsunami

Un cutremur de 6 grade a avut loc în urmă cu puțin timp. Este alertă de tsunami.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un cutremur a avut loc în urmă cu puțin timp. Seismul a avut 6 grade pe scara Richter și s-a produs pe insula Tonga, în mijlocul Oceanului Pacific. Este alertă de tsunami. Tonga reprezintă o destinație exotică preferată de turiști, dar care se află izolată în mijlocul oceanului.

Cutremurul s-a produs la 400 de kilometri de insulele din Samoa și la 424 de kilometri de Apia, capitala insulelor Samoa. Seismul s-a produs la o adâncime de 10 kilometri, astfel că s-a instalat panica printre turiștii aflați pe insula Tonga. Este posibil să se producă și un tsunami.

Citeste si: Doliu în familia Andreei Tonciu. Unchiul ei a murit

Citeste si: Două fete au făcut accident de mașină și apoi, în timp ce mașina era răsturnată cu ele înăuntru, s-au filmat! Incredibil ce au spus

Citeste si: Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere după decesul lui Cornel Galeş! Vezi cum s-au distrat Mugurel şi Cristi Sfetcu!

Un cutremur de 4.2 grade a avut loc în Marea Neagră în urmă cu două zile

Un cutremur a avut loc în cursul dimineții de 4 decembrie, la ora 11.42, în Marea Neagră. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 30 de kilometri, scrie Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul a avut o magnitudine de 4.2 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Constanţa, Brăila, Galaţi, Varna, Sevastopol, Odessa şi Burgas.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate