Cutremur de 7.1 grade în Indonezia. Este alertă de tsunami

Un cutremur de 7.1 grade pe scara Richter a avut loc în Indonezia. Este alertă de tsunami!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Un cutremur de 7.1 grade pe scara Richter a avut loc în largul Mării Molucca, Indonezia. Cutremurul a avut loc la o adâncime de 10 kilometri. Seismul a avut loc la o distanță de 608 kilometri de Davao, Filipine, 174 kilometri față de Manado, Indonezia și 137 kilometri distanță față de Bitung, Indonezia.

  Autoritățile au declarat alertă de tsunami. Seismul s-a produs la ora locală 22:08.

  Citeste si: Doliu într-o familie din Târgu Mureș. Judecătoarea care a fost găsită într-o baltă de sânge a murit!

  Citeste si: Mesajul halucinant postat de un bărbat înainte să moară! I-a cutremurat pe toți: ”Ești distrus dacă ești singur aici!”

  Cutremur în ziua alegerilor! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit

  România s-a zdruncinat serios în ziua alegerilor prezidențiale 2019. Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs duminică în județul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

  Seismul s-a produs la adâncimea de 170 de kilometri, la ora 13.53. Cele mai apropiate oraşe de epicentrul seismului sunt Brașov, Ploiești, Bacău, București, Brăila și Galați. 

  Citeste si: Incredibil! Un român a ucis o artistă cunoscută în Marea Britanie în urmă cu 6 ani! Bărbatul a fost condamnat la închisoare abia acum

  În această săptămână s-au produs alte cinci cutremure, informează Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Un cutremur s-a produs vineri noapte, la ora 23:38 în zona seismică Vrancea, Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3.2 grade pe scara Richter, iar epicentrul a fost la 131 kilometri. 

  Un alt cutremur de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de luni spre marți în județul Harghita, dar și în Vrancea. Cutremurul de 2,6 grade pe scara Richter s-a resimțit și în Vrancea la ora 07:02, la adâncimea de 98 de kilometri. Cele mai apropiate orașe în care s-a resimțit au fost Brașov, Ploiești, Bacău, Galați și Brăila. La ora 7.26 a avut loc un alt cutremur, de 2,8 grade, în Timiş. Seismul din Timiş s-a produs la adâncimea de 5 kilometri, la 34 de kilometri de Timişoara. 

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate