Cutremur în România, pe 1 iunie! Ce magnitudine a avut

Un cutremur a avut loc în România pe 1 iunie. Iată ce magnitudine a avut.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

România a fost din nou cutremurată în azi-noapte. Un cutremur a avut loc sâmbătă noaptea în regiunea seismică Vrancea, la ora 1.11 minute. Seismul a fost de 2,4 grade pe Richter.

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) transmite că în ziua de 01/06/2019 la ora 01:11:09 (ora Romaniei) s-a produs în Zona seismica Vrancea, județul Vrancea un cutremur cu magnitudinea 2.4 pe scara Richter, la adâncimea de 137 km.

Citeste si: Marcel Pușcaș a fost coleg cu ”Pistruiatul” în celebrul film românesc! Ce s-a întâmplat când Costel Băloiu și fotbalistul s-au văzut în Capitală

Citeste si: Dj Wanda, plimbări romantice prin parcuri cu iubitul! Vedeta și-a expus picioarele într-o fustă mai scurtă ca niciodată

Citeste si: S-a operat Traian Băsescu? Fostul președinte a încasat 17.500 euro de la o companie internațională de asigurări medicale

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (45km), Odobești(47km), Râmnicu Sărat(52km), Buzău(53km), Panciu(55km).

Marți, un nou cutremur a fost înregistrat în România. Atunci, seismul care a avut loc în județul Vrancea, a avut 3.7 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 66 de kilometri și a avut loc la ora 18.29.

Cel mai puternic seism din 2019 a avut loc în 9 ianuarie

De asemenea, alte trei cutremure au avut loc marți în România. Primul cutremur a avut loc la ora 03.06, în județul Buzău, având 2.5 grade pe scara Richter, la o adâncime de 119 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc tot în județul Buzău, la ora 08.53, având 3.1 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri. Iar cel de-al treilea cutremur a avut loc la ora 11.42 și s-a produs în Moldova, la graniță cu România. Seismul a înregistrat 2.2 grade pe scara Richter, la o adâncime de 3 kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la începutul anului a avut loc în data de 9 ianuarie, în judeţul Buzău, având o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate