Cutremurător! Mary de la Puterea dragostei spune tot adevărul despre coșmarul trăit după relația cu o ispită din Thailanda! ”Am fost judecată timp de un an și am plâns enorm de mult”

Mary de la Puterea dragostei a spus cât de mult a fost judecată după ce a fost implicată într-o relație amoroasă cu o ispită pe o insulă, în Thailanda

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

La un an și jumătate de la participarea la un show amoros din Thailanda, Mary de la Puterea dragostei a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat ulterior după legătura avută cu ispita Cristi și, mai ales după scena de iubire avută.

”Mulți nu au urmărit emisiunea cap coadă, ca să vadă că acolo eu am făcut practic doar ce am simțit. Au văzut doar o mică scenă, nu au văzut tot parcursul meu acolo. De aceea, am fost extrem de judecată, Doamne... pentru o imagine amoroasă! Nu mi se pare normal, nu cred că nu s-a mai întâmplat așa ceva unei persoane, nu cred că sunt singura femeie din lumea asta care a avut niște sentimente atunci, o copilărie, nici nu știu cum să o numesc. Sincer, aveam doar 19 ani. Nu înțeleg de ce trebuie să fiu pusă la zid, mai ales de persoane necunoscute, care nu au nici cea mai mică legătură cu mine”, a declarat  Mary pentru WOWbiz.ro!

fara descriere

Mary de la Puterea dragostei a vorbit despre amorul din Thailanda! ”Oamenii nu știu lucrul acesta sau nu iau în calcul și faptul că și eu sufăr, că și pe mine mă doare!”

Fosta concurentă de la Puterea dragostei avea să dezvăluie, în premieră pentru WOWbiz.ro, cât de mult au durut-o răutățile oamenilor.

”Am plâns foarte mult. De când s-au difuzat scenele acelea, un an de zile, cred că am trecut prin toate stările posibile, acum eram tristă, mâine eram fericită. Oamenii nu își dau seama că pot face rău printr-o părere spusă pe internet, banală sau fără sens. Poate atunci, am fost mai slăbuță, poate nu aveam încredere în mine și atunci când toți aruncau cu reproșuri în mine, mă simțeam foarte încolțită și nu știam în ce direcție să o apuc.

Eu nu mi-am exteriorizat sensibilitatea și, poate de aceea, sunt privită și așa, ca o fată mai dură. Este adevărat, sunt mai puternică, nu îmi place să îmi arăt punctele slabe, prefer să plâng departe de ochii oamenilor, să fug undeva, să mă închid undeva... Oamenii nu știu lucrul acesta sau nu iau în calcul și faptul că și eu sufăr, că și pe mine mă doare! Faptul că  eu am dat puține lacrimi la televizor, că m-am abținut cât am putut și că am izbucnit doar când nu am mai rezistat nu mă face o persoană fără scrupule și mai degrabă una care se interiorizează”, a mai spus Mary.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei o să facă o criză de gelozie! Bogdan Mocanu îi dă inimioare Reginei la cele mai fierbinți fotografii

Citeste si: Despărțirea de Adelin i-a priit! Ștefania de la Puterea Dragostei, ședință foto  de senzație! Nu ai văzut-o niciodată atât de sexy

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, atacată dur! Ce i-au făcut niște fete pe internet întrece orice imaginație

fara descriere

Mary de la Puterea dragostei a vorbit despre amorul din Thailanda! ”Băieții cu care am ieșit m-au judecat”

Mary a recunoscut și faptul că, după difuzarea imaginilor alături de ispită, viața ei alături de un bărbat a fost practic imposibilă. ”Relațiile avute ulterior au trecut prin filtrul acelui moment amoros din Thailanda, băieții cu care am ieșit m-au judecat, și nu am mai reușit să îmi mai fac o relație. Este adevărat, odată ce au fost niște scene prezentate este greu de explicat ce a fost real și ce nu”, a povestit tânăra, care avea să mai specifice că, în tot acest timp, o singură persoană i-a fost alături.

”În acea perioadă m-a ajutat mama, a fost singura care mi-a fost alături, pentru că își imagina prin ce trec, vedea cum toate persoanele au aveau de spus numai cuvinte grele la adresa mea, știa că eram doar un copil, nu eram suficient de matură să pot face față situației cu brio și trebuia să fie lângă mine”, a conchis blonda.

fara descriere

Mary de la Puterea dragostei a vorbit despre amorul din Thailanda, la fel și Robert, iubitul ei! 

Dacă Mary de la Puterea dragostei a vorbit despre amorul din Thailanda, ei bine si iubitul ei, Robert a avut un mesaj pentru reprezentanții sexului tare care i-au judecat pe nedrept partenera de viață. ”Mie mi-au fost trimise foarte multe mesaje de când am început să ies cu Mary, foarte multe mesaje răutăcioase. Culmea, ciudat este că ele au venit din partea bărbaților, adică în proporție de 80 %, toate cu ce ar fi făcut ea pe insulă. Dar ei nu știu adevărata poveste și vreau, acum, să le transmit că știu tot adevărul, că eu o cunosc foarte bine pe iubita mea, știu tot ce a fost acolo și nu are nicio treabă cu ce se vehiculează. Ar fi mai bine să se informeze înainte să vorbească despre acest lucru, să se uite la interviuri cu ispita, cu ea, să le vadă și abia pe urmă să jignească, apoi să se uite în propria grădină”, a pus punctul pe ”i” bărbatul!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate