Dani Mocanu, legături teribile cu cel mai periculos albanez în viață! Culmea, teroristul a vrut să arunce în aer mănăstirile de pe Muntele Athos

Succesul lui Dani Mocanu este incontestabil, în ciuda faptului că a anunțat că, din acest an, s-a lăsat de cântat.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Melodiile pe care le-a lansat la sfârșitul anului trecut au trecut testul popularității și... controverselor, Dani Mocanu fiind, în primul rând, un artist care reușește să scandalizeze.

Citeste si:Dani Mocanu va renunța la muzică de la 1 ianuarie! Cu ce se va ocupa manelistul după această dată

Mai exact, una dintre ultimele creații ale manelistului, melodia Asasin 2, a fost dedicată unui periculos albanez

în viață, condamnat, în prezent, la închisoare pe viață, în Grecia. Dani Mocanu pare să se mândrească din cale afară cu relația pe care ar avea-o cu periculosul albanez Fabio Dushku, care, deși e la închisoare, i-a și dat share melodiei cu pricina. De altfel, pentru a fi sigur că mesajul său ajunge la toți ”dușmanii”, Dani Mocanu a și postat câteva fotografii cu periculosul Fabio Dushku, semn că, într-un fel sau altul, reușesc să țină legătura.

Fabio Dushku
Fabio Dushku, cel mai periculos albanez

Citeste si:Imagini de senzație de la ziua de naștere a lui Dani Mocanu! Guță a avut grijă să îl distreze pentru un pumn de bani

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ce a păţit Dan Chișu la câteva ore după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 - bzi.ro

Culmea

este că, deși Dani Mocanu a declarat că își va închina viața religiei, una a iubirii, îi apreciază din cale afară pe Fabio Dushku, acesta fiind acuzat, printre multe altele, că ar fi dorit să arunce în aer mănăstirile de la Muntele Athos și a cărei ură față de creștini este legendară în presa din Grecia și din Albania.

Prietenul lui Dani Mocanu, considerat terorist periculos

Fabio Dushku are 35 de ani a fost arestat în 2010 și acuzat de mai multe crime și răniri care au avut

loc în perioada 2007-2008. Fabio spune că nu acceptă acuzațiile pentru care a fost condamnat la închisoare pe viață. El indică faptul că a trimis decizia Primei Instanțe și a Curții de Apel către Înalta Curte, iar cazul este în prezent în curs de judecată. În plus față de pedeapsa cu închisoarea pe viață, Fabio Dushku a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru participarea la două organizații teroriste, „17 noiembrie” și „Grupul de pompieri”.

Fabio Dushku
Fabio Dushku e inchis pe viata

Citeste si:Ce s-a întâmplat, acum 5 ani, la ferma de unde Dani Mocanu a împrumutat un leu? O tânără a ajuns la spital, mușcată de cap! Ce au spus autoritățile

El spune că în 2015, alături de alte 40 de persoane, au fost arestați de autoritățile elene și acuzați că aruncau în aer închisoarea în care se aflau. În timpul conversației telefonice pe care a avut-o cu presa din Albania, Fabio Dushku a declarat că a recunoscut că face parte dintr-o organizație teroristă. În februarie 2018, a fost acuzat că intenționează să evadeze din închisoarea Koridhalo.

El neagă aceste afirmații, spunând că a fost un joc al direcției închisorii din Grecia. Anterior, în interviul acordat exclusiv pentru tvklan.al, Fabio Dushku a vorbit despre „Mafia închisorilor” din Koridhalo și despre ceea ce se întâmplă cu albanezii din închisorile grecești.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

UPDATE Acuzații dure la adresa lui Dani Mocanu, după ce a folosit un leu rănit în videoclipul lui. Poliția a deschis dosar penal și face verificări

Dani Mocanu, declarații șocante despre relațiile cu femei! Manelistul, pocăit și nu prea

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iulia Albu a umilit-o pe Adelina Pestrițu

PRO TV vrea să dea o super lovitură! Ce pregătește postul de televiziune

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Bilanț coronavirus, 27 ianuarie. Câte cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de or

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies