Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro, în urma unei provocări de pe TikTok. Cum arată acum autoturismul de lux al manelistului

Dani Mocanu și-a distrus mașina.

Autor: Alis Pop

In articol:

Dani Mocanu este unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi, în ciuda vieții controversate pe care o trăiește. Face muzică și ajunge mereu în topuri, dar încalcă și legea, motiv pentru care nu puține îi sunt pedepsele pe care le primește deseori. 

Acum, în urma unui scandal, ”Regele manelelor”, așa cum se autointitulează, a ajuns să fie arestat la domiciliu, motiv pentru care are foarte mult timp liber.

Citește și: ”Am genunchii tociți de la atâtea rugăciuni” Dani Mocanu le dă replica celor care nu-l cred a fi apropiat de Dumnezeu. Cum demonstrează manelistul că este credincios

Dani Mocanu și-a distrus bolidul de lux

Fapt ce l-a făcut pe cântăreț să fie tot mai mult activ pe rețelele de socializare, să intre în contact cu fanii, dar și să se supună provocărilor în vogă.

Recent, fiind într-un live pe TikTok, Dani Mocanu a ajuns pierzător și a trebuit să se spună unei provocări de zile mari.

Cântărețul a organizat o serie de live-uri cu provocări, având-l rival pe George Pian, doar că în urma jocurilor organizate chiar de manelist, provocarea i-a picat tot lui, spre marea bucurie și uimire a lui George. 

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Cel din urmă, în momentul în care a văzut câți oameni îl susțin, izbucnind chiar și în lacrimi în fața internauților. Totul, în timp ce manelistul, vizibil spășit, începuse să-și facă planul de distrugere al mașinii. 

Și nu a fost orice provocare, ci una care l-a costat scump pe artist. Chiar și așa, Dani Mocanu  nu a făcut un pas în spate, ci chiar pe live a arătat tuturor că își duce ”pedeapsa” până la final.

Astfel, fiind provocat să își distrugă bolidul, manelistul  ”s-a înarmat” și și-a lovit de nenumărate ori mașina în valoare de 200.000 de euro.

Citește și: Dani Mocanu, imagini controversate în timpul arestului. Cum s-a filmat manelistul, chiar sub ochii avocatului: „Respectați legile, da?”

Fără milă ori fără a-și face griji în privința costurilor reparației acesteia, Dani Mocanu și-a distrus mașina în partea din spate, la portbagaj, după ce i-a aplicat câteva lovituri dure.

”Dani Mocanu:- Cu toporul, cu ce dau, mă? 

George Pian:- Cu toporul! Hai, Dani, du-te! Cinci topoare să dai... dar eu nu vreau să dai, sunt o grămadă de bani. Chiar dacă tu m-ai pus să sparg toată casa, mașina, dar eu nu vreau să faci. 

Dani Mocanu:- M-ai bătut, a fost lumea curioasă să vadă, aia e. Îi dau numai exterior, unde vrei tu, față, spate, lateral. 

George Pian:- Să îi dai patru, în spate!”, este dialogul purtat de cei doi pe live. 

Dani Mocanu

Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro, în urma unei provocări de pe TikTok

[Sursa foto: Captură video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Cine sunt ceilalți acuzați din dosar?

Reacția neașteptată a lui Arkanian, după ce a fost întrebat dacă ar colabora cu Dani Mocanu: „Nu cred neapărat că face muzică rea, doar că...”

Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la petrecere la Bran. De ce l-a refuzat manelistul: „Întreabă-l pe Van Damme de mine”

Dragoș Dolănescu nu a avut mereu o viață lipsită de griji. Fiul regretatului artist a fost nevoit să muncească în timpul facultății: „Mergeam să lucrez în construcții. Am spălat...

Anunț cumplit pentru cei care stau la ACEEAȘI ADRESĂ! Guvernul a luat decizia

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

”Omul bun, și pomul copt” a ajuns la închisoare. Celebrul Mircea Rusu, închis pentru delapidare

Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la petrecere la Bran. De ce l-a refuzat manelistul: „Întreabă-l pe Van Damme de mine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies