Văduvei lui Cristian Ţopescu i s-a mărit salariul la TVR! Vezi ce venituri uriaşe încasează Christel Ungar!

Nu mai e un secret că văduvei lui Cristian Ţopescu i s-a mărit salariul la TVR.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că văduvei lui Cristian Ţopescu i s-a mărit salariul la TVR. Christel Ţopescu Ungar este membru în Consiliul de Administraţie al TVR şi şef al secţiei de limba germană, astfel că şi-a depus, recent, declaraţia de avere. Din document reiese că văduva celebrului comentator, decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani, a încasat, în ultimul an, 86.387 de lei ca salariu şi 38.834 de lei ca indemnizaţie.

Citeste si: Cristina Țopescu, revoltată de ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei! Ce a observat jurnalista la comportamentul lui Gheorghe Dincă: „E clar că el...”

Citeste si: Cristina Țopescu îi ia apărarea lui Tudor Chirilă: "I-aș trage câte palme aș putea eu"

Citeste si: Cum arată acum, la 58 de ani, prima iubită oficială a lui Ştefan Bănică Jr! Cristina Ţopescu e de nerecunoscut pe stradă VIDEO EXCLUSIV

Văduvei lui Cristian Ţopescu i s-a mărit salariul la TVR. A încasat peste 10.000 de lei pe lună

Astfel, Christel a primit, în total, 125.221 de lei, adică 10.435 de lei pe lună. Este o creştere a salariului faţă de declaraţia de avere precedentă, completată în 2018. Atunci, Christel a notat că a încasat 83.406 lei (salariu) şi 28.386 de lei (indemnizaţie), ceea ce însemana că a câştigat 11.792 de lei pe an, adică 9.316 lei pe lună. (citeşte detalii despre divorţul incredibil din familia Ţopescu)

fara descriere

Văduvei lui Cristian Ţopescu i s-a mărit salariul la TVR. A primit peste 1.100 de lei în plus

Se ştie că văduvei lui Cristian Ţopescu i s-a mărit salariul la TVR. Prin urmare, veniturile lunare ale lui Christel au crescut cu 1.119 lei faţă de anul precedent. Din declaraţia de avere mai reiese că ea deţine un apartament de 120 metri pătraţi în Bucureşti şi că are în conturi aproximativ 15.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate