Daniela Marin, dezvăluiri incredibile despre fostul soț, regretatul Ioan Gyuri Pascu, la 6 ani de la moarte. "Să vă ferească Dumnezeu să..."

Daniela Marin, dezvăluiri despre relația cu fostul soț, Gyuri Pascu.

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Ioan Gyuri Pascu  a murit în urmă cu 6 ani, la vârsta de 55 de ani, în anul 2016. Artistul a suferit de diabet, însă a decedat în urma unui infarct.

Acesta a divorțat de soția sa, Daniela Marin, după 17 ani de căsnicie, iar ruptura l-ar fi afectat pe actor foarte mult. Cu toate acestea, divorțul a fost unul amiabil. Cei doi au împreună o fiica.

Iuliana Marciu a pregătit o ediție specială a unei emisiuni, în memoria regretatului Gyuri Pascu, iar printre invitați s-a aflat și fosta soție, Daniela Marin.

Daniela Marin, invitată la ediția în memoria regretatului actor, Gyuri Pascu

Citește și: De ce s-a rupt grupul Divertis? Toni Grecu, adevarul dupa 14 ani! "Ca în orice căsnicie, când nu mai ai satisfacții, îți vezi de cale"

Ioan Gyuri Pascu a fost unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară, însă, din nefericire, s-a stins din viață în anul 2016, la vârsta de 55 de ani. Actorul a făcut parte dintr-un grup celebru de comedie și a jucat și în numeroase producții cinematografice.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Iuliana Marciuc a pregătit o ediție specială a unei emisiuni, în memoria regretatului actor, care a fost difuzată marți, 6 decembrie. În cadrul emisiunii, fosta soție a artistului a făcut dezvăluiri incredibile despre relația lor, carieră și familie.

Fanii vor putea urmări momente din programele în care actorul a jucat

Citește și: Locul de veci al lui Ioan Gyuri Pascu a fost uitat de toată lumea: „Ce este trist, foarte trist, este că acolo, în acea groapă, sub acel mormînt de pămînt, se află două sicrie, unul peste altul” FOTO

Pentru cei ce l-au urmărit și l-au îndrăgit, vor putea urmări momente din programele în care Ioan Gyuri Pascu a jucat împreună cu trupa sa de comedie.

Ioan Gyuri Pascu  obișnuia, în ultimii săi ani din viață, să încheie recitalurile și concertele cu o urare: „Să vă ferească Dumnezeu de neiubire!”.

Neiubirea nu înseamnă ură, înseamnă să nu fii conştient de iubire şi să nu trăieşti în iubire. Neiubirea la asta se referea. Să vă ferească Dumnezeu să staţi închişi şi să nu ştiţi, să nu cunoaşteţi şi să nu vă deschideţi iubirii”, a mărturisit Daniela Marin, în cadrul ediției.

Daniela Marin dezvăluiri despre relația cu fostul soț, Gyuri Pascu

Daniela Marin dezvăluiri despre relația cu fostul soț, Gyuri Pascu

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Smiley, jurat la SuperStar: "Să dăm României un star care să devină legendă"

Elena Cârstea a ajuns de nerecunoscut, la 11 ani de la operația de anevrism cerebral! Vedeta muzicii ușoare s-a schimbat dramatic

Anchetatorii au finalizat expertiza in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu! Cauza decesului, halucinanta: "Pur si simplu..."

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Anchetatorii au finalizat expertiza in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu! Cauza decesului, halucinanta: "Pur si simplu..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies