Daria Radionova, primele declarații despre ce s-a întâmplat între ea și Alex Bodi: „Este adevărul despre relația pe care o am cu el!” Bianca Drăgușanu a spus că ea este amanta

Daria Radionova, cea despre care Bianca Drăgușanu a spus că ar fi fost amanta lui Alex Bodi, a făcut primele declarații.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi  au divorțat la începutul lunii martie, după o serie de scandaluri publice. Diba blondă i-a aduc multe acuzații fostului soț, printre care și că ar fi avut mai multe amante, una dintre ele fiind Daria Radionova.

După ce numele ei a apărut în presă de mai multe ori, Daria Radionova a spus și ea partea ei de adevăr în legătură cu relația pe care a avaut-o cu Alex Bodi.

”Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

fara descriere

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, a declarat Daria Radionova, pentru Cancan.

Citeste si: Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca, dar are sufletul frânt! Familia sa e în izolare la domiciliu în Comunitatea Madrid, focarul de coronavirus al Spaniei!

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat după divorț

La sfârșitul lunii martie și după un scandal care a ținut priemele pagini ale presei, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, iar afaceristul din Mediaș s-a întors din Londra pentru a fi alături de fosta lui soție.

„Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să construim”, a mărturisit Bianca.

Bodi a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare. Bianca a acceptat cu o singură condiție, să semneze un contract de confidențialitate.

„Am cerut vehement să semnăm un contract de cofidențialitate. Cine greșește, plătește. I-am dat șansa să dea dovadă de maturitate. I-am dat șansa să existe o continuitate”, a mai adăugat vedeta.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate