De când nu a mai fost acasă de fapt Bianca de la Puterea dragostei

Bianca de la Puterea Dragostei este cea mai veche concurentă din show-ul filmat în Turcia. A intrat printre primele fete la Puterea dragostei, a câștigat primul sezon și e și acum în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

În prima parte a emisiunii, în toamna anului 2018, Bianca Comânici nu avea prea mulți pieteni în casă, însă avea la fel de mulți fani ca acum. Așa că a fost eliminată de colegii săi de câteva ori, dar a fost adusă înapoi în show de voturile susținătorilor săi.

Așa arăta Bianca la intrarea ei în show-ul Puterea Dragostei

Astfel, ultima dată când a fost acasă, Bianca, la începutul anului 2019, a fost văzută și în club unde s-a distrat copios alături de o altă concurentă de atunci de la Puterea Dragostei, Raluca Marina, poreclită Plușica.

Citeste si: Ce ascunde Bianca de la Puterea Dragostei în bagajul din camera de hotel din Istanbul? Livian va avea o surpriză când va ajunge acasă și va afla EXCLUSIV

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Mai exact, Bianca a fost eliminată de la Puterea dragostei în februarie 2019 și în acea perioadă a fost în România, și în club. S-a întors în scurt timp în Istanbul, la Puterea Dragostei și de atunci nu s-a mai întors acasă. Chiar dacă au fost perioade în care concurenții Puterea dragostei au avut vacanță, Bianca nu a plecat acasă pentru că problemele cu viza ar fi putut să o împiedice să se întoarcă apoi în Istanbul.

Dacă, toți ceilalți concurenți au venit în România, Bianca nu a mai venit acasă de mai bine de un an, petrecându-și atât vacanța de vară, ziua ei ( în luna iulie), cât și Crăciunul și Revelionul departe de familia ei.

Citeste si: Ei sunt bărbații din inima Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Ce părere va avea Livian?

Bianca și-a petrecut Crăciunul cu fratele ei, venit special în Istanbul

Cristian, fratele Biancăi, a fost în Istanbul în decembrie 2019 special pentru a petrecere Sărbătorile alături de sora ei, știind că aceasta are probleme cu viza și nu ar fi putut ajunge acasă. Dar de Crăciun și de Revelionși Livian a fost alături de Bianca. De altfel, tânărul îți făcuse planuri mari cu iubita lui. Se zvonea chiar că Livian o va cere de soție pe Bianca chiar în noaptea de anull Nou. Nu a fost să fie așa, iar apoi relația lui Livian cu Bianca s-a complicat! 

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Bianca de la Puterea Dragostei și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate

Bianca nu știe ce va face după ce pleacă de la Puterea Dragostei

După mai bine de un an de când nu a mai revenit în țară, Bianca se gândește ce se va întâmpla cu viața ei după ce va ieși din competiția Puterea dragostei. 

În emisiunea de joi, 2 aprilie Puterea dragostei, Bianca le-a povestit fetelor gândurile sale triste despre viitorul fără Livian.

Citeste si: În premieră, WOWbiz.ro a intrat în casa fetelor de la Puterea Dragostei! Bianca ne-a fost ghid și ne-a arătat lucruri care nu se văd la televizor VIDEO EXCLUSIV

”Mă gândesc la viitor. Eu înainte să vin la emisiune, stăteam în Constanța. Mi-am lăsat chiria acolo când am plecat. Ai mei sunt la țară. Eu nu vreau să mă întorc acasă la mama. Trebuie să mă duc undeva. Să-mi aleg un drum. E diferit dacă mă duc la Cluj sau la București.

Am stat aici atâta timp, acum știu că trebuie să o apuc pe un drum și nu pot. Se termină mâine emisiunea , eu ce fac? Toată lumea are unde să se ducă. Mă duc la mama o săptămână, două... Dar pe urmă ce fac? Trebuie să-mi fac rostul meu. Nu mai pot să mă duc la fratele meu că are și el casa lui, treburile lui”, a povestit Bianca tristă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Puterea Dragostei 12 aprilie: Daiana aruncă bomba: „Turcu și Cătălin au sentimente pentru Roxana în același timp”

Dezvăluiri surprinzătoare! Livian vrea doar să o facă geloasă pe Bianca la Puterea dragostei! Nu cred că își va găsi în casă pe altcineva”! O concurentă spune tot adevărul...

S-a lansat noua Dacia electrică! Cât costă și cum arată noul model. Are dotări uimitoare

Gestul care o trădează pe Ella! S-a întors la Puterea Dragostei, dar este tot cu Jador

El este manelistul care îi dă clasă Deliei pe Youtube! Într-o singură săptămână, Cocoș de la Călărași a strâns 7 milioane de vizualizări cu ultima lui piesă FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies