Poze de senzație cu Bianca de la Puterea Dragostei! O recunoști în astfel de ipostaze?

Bianca de la Puterea Dragostei a fost roșcată, acum e brunetă, transformările ei șocându-i pe toți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Când a intrat în casa de la Puterea Dragostei, Bianca era roșcată. După un timp însă s-a vopsit și s-a făcut brunetă. Era în perioada în care None o plăcea pe Andreea și mulți din casă au spsuținut că Bianca s-a vopsit brunetă pentru a semăna cu aceasta.

Se știe că Bianca îl iubește pe None, lucru pe care l-a afirmat de nenumărate ori în emisiune, a plâns și a spus că se simte umilită de acesta.

Citeste si: Andrei și Jador luptă pentru inima Siminei! Dezvăluiri neașteptate: „Mi-a dat de înțeles că vrea să ne cunoaștem”

Citeste si: Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

Citeste si: E oficial! Andreea Mantea a confirmat relația! Frumoasa prezentatoare TV iubește din nou

Bianca are doar 19 ani și spune mereu că este la vârsta încercărilor. Cel puțin la nivelul transformărilor sale fizice a reușit până acum. Iată câteva imagini cu Bianca altfel decât am văzut-o până acum la Puterea Dragostei.

fara descriere

Bianca, una dintre cele mai votate concurente de la Puterea Dragostei

Bianca este una dintre cele mai îndrăgite concurente, ea având numeroși susținători și astfel săptămâni la rând a fost votată liderul casei, câștigând premiul de 1.500 de euro. Chiar dacă telespectatorii o plac pe Bianca, cei din casă sunt împotriva ei, de multe ori aceasta fiind votată de concurenți, însă a fost protejată de fanii ei. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate