De ce doarme Leo de la Strehaia cu becul aprins, în închisoare? Fostul milionar va fi ”cazat” cu 12 deținuți în cameră și va merge la muncă de la 8 la 16!

Leo de la Strehaia va face cunoștință cu noii colegi de celulă de la Penitenciarul din Turnu Severin. Mâine el va fi mutat într-o cameră alături de alți deținuți.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Leo de la Strehaia și-a încheiat perioada obligatorie de carantină iar mâine va fi mutat într-o celulă standard, cu 12 deținuți, la penitenciarul din Turnu Severin.

Condamnat pentru evaziune fiscală, fostul milionar încearcă să se obișnuiască cu viața din spatele gratiilor, care presupune o disciplină asemănătoare cu cea din armată.

Leo de la Strehaia se înscrie la cursuri și va începe să lucreze

”Îl vor muta marți sau miercuri ”pe cameră”, pentru că îi expiră perioada de carantină. A aflat că vor fi în jur de 10-12 băieți. (...) O să fie altceva, o să se bage la diferite activități. Mi-a spus că sunt și foarte multe cursuri la care poate participa. Mi-a spus că a vorbit deja cu domnii polițiști ca în momentul în care va fi dus ”pe cameră” să meargă la toate cursurile care se pot face acolo. Și dacă va putea, să meargă și să lucreze. O să-i treacă altfel timpul având activitate”, a povestit Dana Criminala.

Citeste si: Leo de la Strehaia a sunat-o pe Dana din închisoare și a implorat-o să nu-l părăsească! Femeia s-a prezentat marți la procesul de divorț: ”Pot să spun că-l mai iubesc”!

Munca ar fi o premieră pentru Leo de la Strehaia, care nu a avut în viața lui un job. În plus, el are o problemă extrem de mare cu trezitul la ora 6 dimineața, atunci când toți deținuții din penitenciar trebuie să fie în picioare.

De asemenea, Dana Criminala a mai mărturisit că în închisoare, lumina nu se stinge niciodată, nici măcar noaptea.

Leo de la Strehaia, viață grea: somn cu becul aprins și trezirea la 6 dimineața

”Mi-a spus că se lucrează de la 8 la 16 și chiar i-am zis, ”Leo, acum o să ai și tu serviciu, ca toți oamenii, cu program de la 8 la 4”.

Eu am trecut prin lucrurile astea, știu ce însemană și i-am spus că o să vadă și el cum e să ai serviciu, să te scoli la o oră anume, să fii condiționat.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia, pe vremea când întorcea banii cu lopata

Mi-a spus că le dă trezirea la 6 dimineața iar lui îi este foarte greu să se trezească la ora aceea, pentru că oricum avea o problemă cu treaba asta și când eram împreună. Trezitul de dimineață este foarte greu pentru el, și datorită problemelor de sănătate. Dar nu are încotro, se trezește destul de greu, face eforturi.

Citeste si: Nelson Mondialu a primit interzis la Strehaia, după ce a spus că Leo merita închisoarea pe viață! ”Te-ai stricat cu toată lumea. Pe unde dai de noi...”

Seara, la 10, ar trebui să doarmă, dar, nu știu dacă știți, acolo se doarme cu lumina aprinsă. Nu i se stinge lumina în cameră, nu este o lumină de veghe, cum știam eu”, a mai spus soția lui Leo de la Strehaia.

Îi place mâncarea din închisoare

Leo este scos în fiecare dimineață la plimbare, timp de o oră, printr-o curte mică, îngrădită, acolo unde a făcut prima dată cunoștină cu alți deținuți. El i-a mai povestit soției sale că are parte de mâncare bună în închisoare.

Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia vorbește zilnic cu Dana Criminala

”La ora 8 dimineața îi scoate câte o oră, într-un spațiu destul de mic, într-o curte îngrădită toată cu gard, inclusiv sus, ca o cușcă. Îi scoate cu rândul, pentru că nu au loc. Acolo mai interacționează și cu alte persoane.

Mi-a spus că mâncarea este chiar acceptabilă, de foarte multe ori mănâncă ciorbă, pentru că i place foarte mult acest fel de mâncare. A avut ciorbă de legume și cu fasole la felul 2. Ieri, spre seară, s-a servit varză și a zis că nu a mai mâncat pentru că îi era frică să nu îl doară stomacul”, a mai spus Dana Criminala.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Leo de la Strehaia, bolnav de COVID-19, transferat de urgență din arest la Spitalul Penitenciar Jilava! „Avea nevoie de oxigen”

Leo de la Strehaia, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală

Florin Salam, implicat într-un nou scandal! Leo de la Strehaia a depus plângere la poliție împotriva sa

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies