De ce doi români au fost condamnați la închisoare în SUA! Vor fi închiși pentru 20 de ani

Doi români au fost condamnați la închisoare în Statele Unite ale Americii. Care este motivul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Doi români au reușit să pună pe jar autoritățile din străinătate. Ei au fost condamnați la pedepse de 20 și 18 ani de închisoare pentru 21 de capete de acuzare.

Astfel, cei doi români aflați în Statele Unite ale Americii vor face pușcărie pentru înșelăciune, spălare de bani și furt. Cei doi au creat un soft malware cu ajutorul căruia au reușit să controleze 400.000 de computere din întreaga lume.

Citeste si: Doliu în lumea muzicală. A murit artistul Juice Wrld la doar 21 de ani

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Declarație șocantă! Larisa și Adrian de la Puterea dragostei s-au despărțit după un an de iubire? O fostă concurentă din show aruncă bomba! ”Ea era indiferentă”

Citeste si: DECIZE ȘOC A PROCURORILOR! Iubitul Luizei a fost chemat, din nou, la audieri după ce s-a aflat că adolescenta a fost torturată înainte de moarte de Dincă și complicele lui!

Cei doi români au furat date personale, printre care și conturi și parole. Le-au vândut pe darkweb. Astfel, au avut un profit de 4 milioane și jumătate de dolari.

Cei doi hackeri - Bogdan Nicolaescu și Radu Miclăuș, ambii în vârstă de 37 de ani - au fost arestați în București, în septembrie 2016 și extrădați în Statele Unite trei luni mai târziu. Cei doi și alți complici își spuneau „Bayrob Group”.

Eu și-au început activitatea din anul 2007. Infectau PC-uri cu ajutorul unor spamuri trimise pe mail. Astfel, culegeau date, scrie Digi24.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Promo Puterea Dragostei 9 decembrie. Roxana se ceartă cu noul concurent - Denisa ar fi făcut avort în Londra?

El e duhovnicul lui Cornel Galeş, pe care impresarul îl vizita pentru liniştea sa sufletească! Preotul Grigore Mazilescu va oficia slujba de înmormântare, aşa cum a făcut şi...

Bani în plus pentru aceste Case de Pensii! Cine va primi sume suplimentare și de ce

Gala Puterea Dragostei. Alex Roșu a fost eliminat din competiție

DECIZE ȘOC A PROCURORILOR! Iubitul Luizei a fost chemat, din nou, la audieri după ce s-a aflat că adolescenta a fost torturată înainte de moarte de Dincă și complicele lui!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies