DECIZE ȘOC A PROCURORILOR! Iubitul Luizei a fost chemat, din nou, la audieri după ce s-a aflat că adolescenta a fost torturată înainte de moarte de Dincă și complicele lui!

Alex, iubitul Luizei Melencu, a ajuns iar în fața anchetorilor din Craiova, pentru a da declarații referitoare la moartea adolescentei de 17 ani

Autor: Lia Popescu

In articol:

Cazul Caracal pare a fi unul fără de sfârșit! În ciuda faptului că au trecut mai bine de trei luni și jumătate de la dispariția Alexandrei Măceșanu și șapte de la cea a Luizei Melencu, anchetatorii încă nu au pus cap la cap

piesele de puzzle. Cele două adolescente au fost ucise cu sânge rece de Gheorghe Dincă, dacă ar fi să luăm în calcul declarațiile criminalului, dar, în mod surprinzător, dosarul nu pare a avansa, din contră, el se complică de la o zi la alta.

Astfel, în urmă cu două săptămâni, situația a luat o altă turnură, în momentul în care Ștefan Risipiceanu, un om bun la toate în casa lui Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce chiar monstrul din Caracal avea să mărturisească faptul că nu a fost singurul care le-a violat pe Alexandra și Luiza.

Complicele lui Dincă a violat-o pe Luiza de mai multe ori

Surse judiciare au susțin că acuzele aduse lui Ștefan Risipiceanu sunt probe solide, și anume probe de AND, plus mărturisirea lui Gheorghe Dincă. Acesta le-a spus anchetatorilor, pe 1 noiembrie, că ar mai fi o parte implicată în acest caz, adică un bărbat care ar fi violat-o pe Luiza, culmea, chiar în prima zi în care a fost răpită de el.

Risipiceanu, bărbatul cu mâinile arse, a fost în casa lui Dincă, loc în care ar fi violat-o și el pe adolescentă, și nu o singură data, ci de mai multe ori.

"Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale.

La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, a spus imerdiat Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citeste si: Amenințări explicite cu moartea la adresa familiei lui Gheorghe Dincă și o farsă care a ajuns prea departe: ”Luiza și Alexandra sunt la mine” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Șoc total în cazul Caracal! Ștefan Risipiceanu, violatorul Luizei Melencu, cere să fie eliberat din arest. Ce motiv a invocat

Citeste si: Gheorghe Dincă a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal

Iubitul Luizei Melencu a ajuns din nou în fața procurorilor din Craiova! ”A  fost cutremurat de ce a auzit”   

Pe de altă parte, apariția în caz a lui Ștefan Risipiceanu i-a determinat pe oamenii legii să mai facă o serie de pași către persoanele care au fost aduse la DIICOT în septembrie, iar una dintre acestea este Alex Duțu, bărbatul de care Luiza Melencu se despărțise chiar cu o zi înainte de dispariție.

Astfel, surse din anchetă susțin că, zilele trecute, iubitul Luizei Melencu a ajuns din nou în fața procurorilor din Craiova după arestarea lui Ștefan Risipiceanu! În ciuda faptului că locuiește în Italia, tânărul, împreună cu familia tinerei, a mers la Craiova pentru a spune dacă îl cunoaște sau a avut legătură vreodată cu cel care a fost complicele lui Gheorghe Dincă. ”Băiatul a fost cutremurat de ce a auzit, de felul în care a fost violată și torturată Luiza, de Dincă și prietenul lui”, au spus persoane din dosar, care au menționat însă faptul că el nu  știa ca acești ”monștrii” din Caracal să o fi avut vreo legătură cu fata pe care el a iubit-o.

Citește ce legătură a avut Alex cu Luiza pe Melencu pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Luizei Melencu a mers azi la Cotroceni: ”Ăsta este strigătul meu de disperare”

Ce le-a spus complicele lui Gheorghe Dincă anchetatorilor despre Luiza Melencu: "Am violat eu pe altele, dar pe asta..."

Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat pe avocatul familiei Melencu în fața procurorilor: „Șobolan, te termin”

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile! Cum au sfârșit, de fapt, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Și-a înșelat sau nu Traian Băsescu soția. Răspunsul fostului președinte este total neașteptat

Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat pe avocatul familiei Melencu în fața procurorilor: „Șobolan, te termin”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies