De ce nu a fost invitată Niculina Stoican la spectacolul unde se cântă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian? ”Probabil, afișele erau făcute” EXCLUSIV

Petrică Mîțu Stoian urma să cânte, la Sala Palatului, în cadrul unui concert special organziat de Crăciun. Acum, evenimentul va fi unul dedicat memoriei artistului.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Evenimentul ”Seară Magică de Crăciun” se anunță unul cu adevărat spectaculos, ținând cont de numele importante care sunt trecute pe afiș. Concertul va avea și câteva momente dedicate memoriei lui Petrică Mîțu Stoian, mai ales că regretatul artist urma să urce și el pe scena Sălii Palatului.

Constantin Enceanu, Steliana Sima sau Maria Ionescu Căpitănescu, printre invitați

”Artiștii vor cânta și în memoria regretatului Petrică Mîțu Stoian, care urma să fie alături de noi pe scenă pentru acest eveniment”, anunță organizatorii.

Citeste si: Cea mai mare dorință a lui Petrică Mîțu Stoian! Femeia pe care voia să o mai vadă încă o dată: „Să stau de vorbă cu ea măcar 10 minute”

Mulți dintre prietenii apropiați lui Petrică Mîțu Stoian vor fi prezenți în spectacolul de Crăciun: Steliana Sima, Constantin Enceanu sau Maria Ionescu Căpitănescu. Din distribuție nu vor lipsi și alte nume mari ale scenei: Maria Dragomiroiu, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Gelu Voicu, Valentin Sanfira, Vasile Muraru, Valentina Fota, Anca Țurcașiu, Vasilica Tătaru, Ciro de Luca, Annes, Codruța Filip sau Fetele de la Botoșani.

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Niculina Stoican: ”Nu cred că e un capăt de lume”

Surprinzător, de pe lista invitaților lipsește Niculina Stoican, cea care a cântat mulți ani alături de Petrică Mîțu Stoian și a fost considerată una din cele mai bune prietene ale artistului.

WOWbiz.ro a încercat să afle chiar de la interpretă care este motivul pentru care lipsește de la spectacolul de la Sala Palatului. Niculina Stoican a explicat că nu s-a aflat în distribuția spectacolului nici înainte de moartea lui Petrică Mîțu Stoian și nici după ce acesta a plecat dintre noi.

Citeste si: Mesajul sfâșietor primit de Niculina Stoican: "Săracul Petrică Mîțu Stoian se va bucura din Cer dacă îl luați pe el în locul lui". Ce i-au reproșat fanii după moartea interpretului

”Nu am fost în distribuția spectacolului. Nu s-a întâmplat nimic! Spectacolul era anunțat cu mult înainte de moartea lui Petre, nu are nici un fel de legătură. Nu trebuie să fiu prezentă la orice spectacol care se ține la Sala Palatului. Probabil că afișele erau făcute, distribuția era făcută. Acum s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Petre și probabil că din punct de vedere organizatoric nu puteau reveni asupra acestui lucru. Dar nu cred că este un capăt de lume. Vreme este ca de acum înainte să tot fie spectacole, păcat că nu mai este Petre, că restul contează mai puțin”, a explicat Niculina Stoican pentru WOWbiz.ro.

Evenimentul de la Sala Palatului este unul din cele mai importante din acest an, ținând cont de situația epidemiologică din anul 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Niculina Stoican, mesaj emoționant după ce și-a pierdut bunul prieten, pe Mîțu Stoian: ”Viața merge mai departe”

Niculina Stoican, la maxim! Interpreta a fost prinsă de polițiști circulând cu peste 120 km/h, în localitate! EXCLUSIV

Petrică Mîțu Stoian, un angajat-problemă? Ce spunea fosta lui directoare, după ce solistul a lipsit nemotivat de la un spectacol destinat copiilor bolnavi de autism? Dezvăluiri...

Niculina Stoican face mărturisiri despre relația cu soțul ei: ”Am primit telefoane: știi, soțul tău mă iubește”

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Lumea, sub AMENINȚARE NUCLEARĂ. Nu mai e vorba doar de Rusia

Petrică Mîțu Stoian, un angajat-problemă? Ce spunea fosta lui directoare, după ce solistul a lipsit nemotivat de la un spectacol destinat copiilor bolnavi de autism? Dezvăluiri...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies