De ce nu a fost primit ucigașul olandez la 5 stele? Măsuri anti-pedofili luate de marile hoteluri din România

Olandezul care a violat și ucis un copil de 11 ani în România a locuit în București în două apartamente pe care le-a închiriat prin intermediul unei populare aplicații.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

 

Olandezul Joop Visscher a venit în România de mai multe ori în ultimii ani însă niciodată nu s-a cazat la un hotel mare din București. Puțină lume știe că hotelurile ”cu nume” din România dar și lanțurile internaționale care au reprezentanțe în România nu acceptă să cazeze adulți și copii, fără a verifica dacă aceștia sunt rude.

Citeste si: Olandezul pedofil a stat de vorbă cu polițiștii înainte de a se sinucide! Ce le-a spus oamenilor legii

Citeste si: Tulburător! Imaginea din poarta casei unde locuia fetița ucisa din Dâmbovița i-a făcut pe toți să plângă! Vecinii sunt șocați și cu lacrimi în ochi! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Citeste si: Gheorghe Piperea crede că pedofilul olandez nu s-a sinucis: “Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo”

Măsura a început să fie adoptată de hotelierii din România începând cu anul 2016, atunci când au semnat Cpdul de Conduită privind Prevenirea și Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuală în Turism. Codul de conduită a fost creat în 1996 cu sprijinul Organizației Mondiale a Turismului și implementat începând cu anul 1998.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate