Tulburător! Imaginea din poarta casei unde locuia fetița ucisa din Dâmbovița i-a făcut pe toți să plângă! Vecinii sunt șocați și cu lacrimi în ochi! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

În fața casei fetiței ucise din Dâmbovița a fost pusă o icoană, iar în geam o coroană din flori albe și roși

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereNoi detalii vin în cazul fetiței ucise din Dâmbovița în vârstă de doar 11 ani! Astfel, dacă olandezul care a omorît-o pe micuță și-a luat și el viața, în fața casei din Gura Șuții, este, acum, tristețe mare.

Citeste si: Criminalul fetiței din Dâmbovița s-a sinucis! Olandezul pedofil s-a aruncat în fața unui camion

Citeste si: Cazul Dâmbovița se complică. O altă minoră a dispărut în ziua sosirii olandezului în România!

Citeste si: Familia fetiței găsite moarte în Dâmbovița se pregătește să o înmormânteze! Ce se întâmplă acasă la Adriana

fara descriereFetița a fost ucisă cu sânge rece

Toți oamenii din sat sunt șocați de ce a putut să se întâmple, iar părintii fetei cu atât mai mult, abia au avut curaj să își privească fiica în sicriu. Mihaela Adriana a fost găsită cu urme de violență pe trup, ca urmare a agresiunilor din partea atacatorului ei. Pe lângă asta, micuța a fost supusă și unei autopsii, după ce corpul ei prezenta  semnele morții chinuite de care a avut parte. ”A fost strânsă de gât și violată”, sunt rezultatele preliminare.

fara descriere

Fetița ucisă din Dâmbovița este plânsă de întreaga comună! ”Este jale mare” 

În aceste momente însă, fetița ucisă din Dâmbovița este plânsă de întreaga comuna Gura Suții. De la persoanele în vârstă până la tinerii din localitate, toți au venit să își ia la revedere de la copilă. ”Este jale mare! Săraca fetiță, ce a făcut ea rău să fie omorâtă așa?”, se întreabă oamenii din localitate. Părinții au decis să pună pe poartă o icoană mare și la geam o coroană de flori în alb și roșu, preferatele Mihaelei, în semn de respect pentru fata lor, ceea ce face ca tristețea să fie și mai mare. ”Imaginea din gard, cu Isus Hristos, impresionează și aduce lacrimi în ochii celor care au cunoscut-o și iubit-o pe micuță”, au spus persoane de la fața locului.

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate