Olandezul pedofil a stat de vorbă cu polițiștii înainte de a se sinucide! Ce le-a spus oamenilor legii

Joop Visscher, olandezul pedofil care este principalul suspect în cazu răpirii și uciderii micuței Adriana Mihaela, a discutat cu polițiștii înainte de a-și pune capăt zilelor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cazul micuței Adriana Mihaela, fetița de doar 11 ani din Dâmbovița, a ajunsîn primele pagini ale presei. Conform primelor informații, ea ar fif fost răpită și ucisă de Joop Visscher. Suspectul principal în acest caz a plecat, însă, din România. A luat un zbor către Amesterdam și, odată ajuns în străinătate, s-a sinucis intrând intenționat cu mașina într-un camion, pe o șosea din Olanda.

Înainte de a fugi din țară și de a-și pune capăt zilelor, oandezul fusese contactat de polițiști. El fusese audiat și ar fi putut să-i fie interzis să iasă din țară, însă această măsură nu a fost luată.

Citeste si: Un adolescent a dezvoltat o boală bizară după o simplă durere în gât: se comportă de parcă ar fi posedat. Mama copilului este în șoc

Citeste si: Diana Parvu de nerecunoscut! La un an de la retragerea din televiziune, vedeta si-a schimbat total look-ul!

Citeste si: Oana Roman crede că părinții lui Mario Iorgulescu sunt vinovați de accident: "Copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control"

 

„Dacă doreau să-l blocheze să plece din ţară, puteau. Puteau emite un mandat de aducere, cel puţin, ca să-l audieze în calitate de martor. În astfel de situaţii iei măsuri urgente. Procedural, aveau toată acoperirea. Nu erau necesare probe concludente. Începi urmărirea in rem şi audiezi persoane care pot da indicii, având în vedere şi imaginile”, a declarat avocatul Bogdan Păun pentru Mediafax.

Citeste si: Tulburător! Imaginea din poarta casei unde locuia fetița ucisa din Dâmbovița i-a făcut pe toți să plângă! Vecinii sunt șocați și cu lacrimi în ochi! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Potrivit unor surse, olandezul Joop Visscher a vorbit cu polițiștii pe WhatsApp și le-a recunoscut oamenilor legii că fusese în vizită în zona în care a fost ucisă micuța Adriana Mihaela pentru că îi place România, relatează Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate