De ce nu au copii Klaus Iohannis și soția sa, Carmen. Președintele a explicat totul: „Eu mi-aș fi dorit mai mult decât orice…”

Klaus Iohannis a explicat de ce el și soția sa nu au copii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Klaus Iohannis a fost aspru criticat după ce a afirmat că în loc să facă și el copii, a investit în imobiliare.

„A fost relativ simplu, atunci au fost ieftine casele, mulţi saşi plecaseră din Sibiu, deci lucrurile au decurs din aproape în aproape. În afară de asta...ce să vă spun. Noi nu avem copii, deci alţii au investit în copii, în educaţia copiilor, noi am investit în imobile. Lucrurile sunt absolut simple, absolut transparente (...) Ne propuneam cu siguranţă să avem ceva pentru bătrâneţe", este declarația controversată a lui Klaus Iohannis.

Actualul preșsedinte al României a fost atacat și de Gabriela Firea, care a spus că „nu ești un omcomplet fărăr să crești un copil”.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

„Din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor”, a mai spus Gabriela Firea. 

Citeste si: Panică mare la granița României cu Ucraina. Au fost depistate primele cazuri de difterie, boala care poate provoca moartea

Citeste si: Echipa Netflix atacată de tăietorii de lemne români în timpul filmărilor pentru un serial documentar! Mesajul jurnaliștilor americani după ce au fost atacați: „Vom scoate totul la lumină”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prima declarație despre relația cu Culiță Sterp, după ce a fost la nunta surorii lui: „E un întreg circ. Am fost jignită și aspru judecată”

 

De ce nu au copii Klaus Iohannis și soția sa, Carmen

„Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, a declarat Klaus Iohannis.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ștefan Bănică Jr. are un nepot, dar puțini știau asta! Ce spune Răzvan Bănică despre unchiul său: „Ștefan Bănică nu a avut nicio implicare în cariera mea”

Carmen de la Sălciua, prima declarație despre relația cu Culiță Sterp, după ce a fost la nunta surorii lui: „E un întreg circ. Am fost jignită și aspru judecată”

O femeie din Vâlcea a născut singură, acasă! Ambulanţa SMURD nu a putut ajunge

Kate Middleton și Prințul William demonstrație de afecțiune în public care încalcă protocolul regal! Ce va spune Regina despre aceste imagini

Primul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, intr-un interviu eveniment! Elena Udrea se va afla sub tirul intrebarilor celebrei jurnaliste

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies