De ce s-a răzgândit Raluca Pastramă? Ce s-a întâmplat, de fapt, între Pepe și soția lui, la tribunal? Dezvăluiri exclusive

Raluca Pastramă a decis să renunțe la ordinul de protecție pe care îl ceruse împotriva lui Pepe. Ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Raluca a făcut un pas în spate, după ce l-a acuzat pe Pepe că a agresat-o. Femeia a renunțat la cererea de eliberare a unui ordin de protecție, care l-ar fi împiedicat pe Pepe să se apropie de ea dar și de copii (dacă instanța

ar fi considerat că acesta are un comportament agresiv care să-i afecteze și pe cei mici). Ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal?

Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera de consiliu?

Conform unor martori la ședința de tribunal, Raluca Pastramă nu a vrut să le explice judecătorilor motivele concrete pentru care renunță la ordinul de protecție. În schimb, avocata tinerei a invocat un articol de lege prin care victima poate renunța la judecarea cererii privind judecarea cererii de protecție în două cazuri concrete.

Acestea sunt:

Art 40, alin 3, legea 217/2003: ”cererea poate fi introdusă în numele victimei și de: procuror, reprezentantul autorității sau structurii competente sau reprezentantul furnicorilor de servicii sociale”

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Art 34, alin 6,

legea 217/2003: ”Imediat după confirmarea prevăzută la alin 4, procurorul înaintează ordinul de protecție provicoriu, însoțit de documentele care au stat la baza emiterii și confirmării acestuia judecătoriei competente în a cărei rază teritorială a fost emis, însoțit de o cerere pentru emiterea ordinului de protecție”.

Raluca nu a mai vrut ordin de protecție ci doar procurorul

pepe si raluca pastrama
Pepe și Raluca păreau un cuplu perfect

Ce s-a întâmplat, de fapt? După presupusa agresiune care ar fi avut loc undeva, în apropierea stadionului Dinamo, Raluca Pastramă ar fi mers direct

la Secția 7 poliție, acolo unde a povestit că Pepe a devenit agresiv . Polițiștii ar fi întrebat-o dacă se teme de el și ar fi decis să ia măsura eliberării unui ordin de protecție temporar, valabil 5 zile. Evident, acest lucru s-a petrecut cu acordul Ralucăi. Ordinul de protecție urma să fie confirmat de Judecătoria sectorului 2, acolo unde Raluca Pastramă urma să prezinte și un certificat eliberat de INML, care să ateste că agresiunea a avut loc.
Tânăra nu a mai ajuns la Institutul de Medicină Legală, acolo unde nici nu prea avea ce să arate, se pare iar în weekend s-a răzgândit și a renunțat la ordinul de protecție. La proces, ea a invocat faptul că procurorul a înaintat cererea de ordin de protecție și a cerut ca acesta să nu mai fie prelungit.

Citeste si:Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe fostul soț! Cuvinte dure la adresa lui Pepe: „Are 4 clase cu recreații cu tot! Mediocritate și manele”

Citeste si:Gafa de zile mari a Ralucăi Pastramă. În ce hal a plecat dintr-un club de pe litoral, în absența lui Pepe FOTO

Pepe Vs Raluca: momentul ”agresiunii”

Raluca Pastramă
Raluca vrea să divorțeze de Pepe

Pepe se jură că  și că doar au avut o discuție despre o presupusă aventură a femeii care ar fi avut loc la munte, în urmă cu câteva săptămâni. Cântărețul spune că la un moment dat a ridicat vocea, însă nu și-a atins soția. El crede că atacul lansat de Raluca împotriva lui a fost doar pentru a încerca să arate că fostul ei soț este un tip violent și astfel să aibă șanse mai mari pentru a câștiga copiii. Se anunță un divorț cu toate armele pe masă, mai ales că, de partea cealaltă, au început să apară ipoteze tot mai clare legate de o relație extraconjugală pe care Raluca ar fi avut-o.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să o jignească pe soţia lui Pepe: "A bătut-o pe bot de cal"

Ce condiţii i-a pus Pepe soţiei sale pentru divorţ! Raluca Pastramă şi artistul ar putea ajunge la tribunal

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

Traian Băsescu, DECIZIE de ultimă oră! Ce a făcut fostul președinte al României

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies