De ce s-au despărțit, de fapt, Marius și Andreea Pirui de la Puterea Dragostei? Jador este la mijloc? DEZVĂLUIRI

Despărțirea lui Marius de Andreea Pirui a șocat pe toată lumea, dar mai ales pe prietenii acestora de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 


In articol:

Toți vorbeau foarte frumos despre cuplul Andreea Pirui - Marius. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, prieteni cu cei doi, credeau că relația de iubire dintre ei este una trainică. De altfel, recent, într-un interviu Manuela Oprișiu chiar spunea că Marius și Andreea Pirui sunt foarte îndrăgostiți și îi vedea ca pe un cuplu solid.

Când toți se gândeau că Andreea Pirui și Marius vor anunța o nuntă, ei au spus că s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de Marius și a fost unul sec. „Bună ziua, dragilor! În urma unei discuții cu Andreea, am ajuns amândoi la un numitor comun și anume că nu mai dorim să formăm un cuplu de azi înainte. Prefer să aflați de la noi și nu de la terțe persoane. Vă mulțumesc că ne-ați susținut ca un întreg! Sunteți minunați! Vă doresc o săptămână liniștită, a scris Marius de la Puterea Dragostei”, a scris Marius pe contul lui de Instagram.

Andreea Pirui a confirmat și ea despărțirea cu un ”da” atunci când a fost întrebată dacă e adevărat că nu mai e cu Marius.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: S-a aflat adevăratul motiv pentru care Daiana nu a mai format cuplu cu Gabriel de la Puterea Dragostei: „Nu poate să-l uite pe Fernando”

De ce s-au despărțit Marius de Andreea Pirui. Ce discuții au fost între ei?

Marius și Andreea pirui s-au despărțit. ”Pe ei îi văd împreună cel mai mult. Sunt amândoi serioși, maturi. Fac un cuplu frumos, se iubesc”, așa vorbea și Mary de la Puterea Dragostei despre Andreea Pirui și Marius, în urmă cu câteva săptămâni.

Și totuși, fără un motiv foarte clar pentru fanii lor, cei doi s-au despărțit. Așa că acum, toată lumea încearcă să afle care este adevăratul motiv al despărțirii și dacă mai sunt șanse de împăcare între ei.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, în brațele unui manelist celebru! Ce face bruneta, alături de Baby Minune! ”E un tip extraordinar”

În ultima perioadă, Andreea Pirui și Marius au tot avut discuții în contradictoriu. Iar cea mai importantă a plecat de la Ella, care a spus în emisiune că în trecut Andreea și Jador s-ar fi sărutat, asta deși blonda a infirmat informația. Numai că informația asta s-a tot rostogolit și a enervat-o peste măsură pe Andreea Pirui. Până și Jador a intrat prin telefon la Puterea dragostei și a precizat că nu s-a sărutat cu Andreea. Numai că de atunci, între cei doi iubiți lucrurile parcă s-au schimbat. 

Apoi, Andreea Pirui a mărturisit că s-a certat cu Marius, dar s-a limitat să spună că ”de la ceva”, fără a da amănunte. Iar, Marius a făcut o referire la cum trebuie să fie femeia iubită pentru el: ”Dacă ies din casă cu femeia asta trebuie să fie așa cum îmi doresc eu să fie o femeie lângă mine. Înseamnă că iubirea nu e așa de mare pe cât credem noi, dacă nu putem să trecem peste anumite chestii și să ținem cont unul de celălalt”.

Citeste si: Ella, prima reacție după ce Jador a vorbit despre iubirea sa imposibilă: „Există înfrângeri...”

Marius pleacă de la Puterea Dragostei. Și-a luat bilet de avion pentru 16 iunie

Marius de la Puterea Dragostei a decis să plece din emisiune. El are bilet de avion spre România pe data de 16 iunie. Marius trebuie să își pună cei trei dinți pe care și i-a spart când a alunecat cu perna pe podeaua udă. Astfel, concurentul de la Puterea Dragostei a ales să vină în România, unde are programare la un cabinet stomatologic care îi va rezolva problema.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Karmen Minune, părăsită de soț și lăsată fără copil. Cel mai negru coșmar al artistei

Colaborare BOMBĂ! Dani Mocanu și Costi Ioniță au lansat o melodie! ”Să vă ducă vecinii la poliție ca merită”

Superalimentul care însănătoșește inima și vasele de sânge: Este un adevărat elixir

Ce s-a întâmplat cu iubita lui Iancu Sterp imediat după finala Survivor România! "A plecat singură"! EXCLUSIV

Cel mai îndrăgit cuplu de la Puterea Dragostei s-a despărțit. Anunțul concurentului a frânt inima fanilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies