De unde s-ar fi inspirat Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în cazul masacrărilor din locuința lui

Noi informații despre Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. El se află acum în arest!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi informații ies la iveală despre criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, cel care ar fi sechestrat și omorât mai multe tinere. Bărbatul a fost descris ca fiind o persoană retrasă. Însă, alte guri susțin că bărbatul și-ar fi terorizat copiii, acum plecați din țară, în Italia, și și-ar fi bătut soția. El era pasionat de filme de groază, de unde s-ar fi și inspirat pentru ororile de care este suspectat, conform Adevărul.

Citeste si: Halucinant! Bunicul Mihaelei are o ipoteză șocantă. Fetele ar fi fost ucise pentru trafic de organe

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dincă, primele declarații: ”Spune că nu cunoaște cele două peroane despre care este acuzat”

Unchiul Alexandrei Măceșanu: ”Toți de acolo vor intra în pușcărie”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, face noi acuzații! Bărbatul susține că poliția ar fi primit informația chiar la ora 19.00, unde se afla, Alexandra, însă s-ar fi acționat abia la ora 6 dimineața!

"Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat Poliţiei şi Parchetului local ultima locaţie în care se afla Alexandra la ora 19.00. Dacă acest lucru e adevărat, oamenii ăştia sunt nişte criminali. E greu de imaginat cu putem să îi calificăm. Nemernicii nu au făcut nimic. Dacă Departamentul de Operaţiuni Speciale va confirma, toţi de acolo vor intra în puşcărie. (..) Dar de la 11.00, când a sunat Alexandra până la 18.00 ce au făcut?", a spus Alexandru Cumpănaşu la televizor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate