De unde s-ar fi inspirat Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în cazul masacrărilor din locuința lui

Noi informații despre Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. El se află acum în arest!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Noi informații ies la iveală despre criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, cel care ar fi sechestrat și omorât mai multe tinere. Bărbatul a fost descris ca fiind o persoană retrasă. Însă, alte guri susțin că bărbatul și-ar fi terorizat copiii, acum plecați din țară, în Italia, și și-ar fi bătut soția. El era pasionat de filme de groază, de unde s-ar fi și inspirat pentru ororile de care este suspectat, conform Adevărul.

Citeste si: Halucinant! Bunicul Mihaelei are o ipoteză șocantă. Fetele ar fi fost ucise pentru trafic de organe

Citeste si: Scandal monstru la TV! Sunt două femei cu nume în România. Derapaj amendat rapid - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dincă, primele declarații: ”Spune că nu cunoaște cele două peroane despre care este acuzat”

Unchiul Alexandrei Măceșanu: ”Toți de acolo vor intra în pușcărie”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, face noi acuzații! Bărbatul susține că poliția ar fi primit informația chiar la ora 19.00, unde se afla, Alexandra, însă s-ar fi acționat abia la ora 6 dimineața!

"Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat Poliţiei şi Parchetului local ultima locaţie în care se afla Alexandra la ora 19.00. Dacă acest lucru e adevărat, oamenii ăştia sunt nişte criminali. E greu de imaginat cu putem să îi calificăm. Nemernicii nu au făcut nimic. Dacă Departamentul de Operaţiuni Speciale va confirma, toţi de acolo vor intra în puşcărie. (..) Dar de la 11.00, când a sunat Alexandra până la 18.00 ce au făcut?", a spus Alexandru Cumpănaşu la televizor.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Cresc pensiile?! Anunțul care vizează milioane de români!

Celebrul neurolog și neuropsihiatru explică în detaliu: Cum putem face rău celor din jur doar cu un gând! Tehnica prin care îi distrugem pe alții

Al cui este telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceșanu, să spună că a fost răpită

Ultima imagine cu Luiza Melencu în VIAȚĂ! Mărturiile mamei: „Ne-au spus că acum doi ani a fost găsită o fată dezmembrată”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies