Decizia șocantă luată de Ricardo de la Puterea Dragostei! De ce s-a întors de urgență din SUA

Ricardo a părăsit casa de la Puterea Dragostei, în urmă cu câteva luni, pentru a pleca să muncească în SUA.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

La finalul lunii mai, Ricardo a plecat în Los Angeles, unde a avut un contract de muncă pentru câteva luni. Însă, deși inițial spunea că nu știe cât va rămâne în SUA, Ricardo nu și-a prelungit șederea acolo și în urmă cu câteva zile el s-a întors în țară.

Se pare că Ricardo s-a întors în țară pentru că vrea să se concentreze acum din nou pe cariera sportivă. Înainte de a intra în show-ul Puterea Dragostei, Ricardo fusese fotbalist, însă la acel moment era ”liber de contract” cum se spune în lumea fotbalului. Sportivul, care a fost legitimat ca portar la Poli Timişoara, pe când avea doar 19 ani, a fost ”pus pe liber” în urmă cu doi ani, după ce jucase în campionat pentru ei ca portar de rezervă. Apoi, Ricardo fusese preluat de cei de la Foresta Suceava, o echipă de liga a treia.

Citeste si: Incredibil, ce a spus Roxana despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

Citeste si: Andreea Mantea s-a înfuriat pe concurenții de la Puterea Dragostei! ”Nu aveți niciun drept să dărâmați casa”

Citeste si: Rusu de la Puterea Dragostei, în lacrimi la aflarea veștii morții manelistului Răzvan de la Oradea! Cei doi au cântat împreună FOTO

fara descriere

Ricardo de la Puterea Dragostei s-a întors din SUA! Spune că acum nu are iubită

Deși Ricardo a format în casa de la Puterea Dragostei un cuplu cu Raluca și toți credeau că iubirea lor este una care va rezista, cei doi s-au certat la scurt timp după ce au ieșit din emisiune. Mai mult chiar, iubirea lor s-a transformat în ură așa că și-au auncat cuvinte grele, chiar dacă se aflau la distanță.

În SUA, Ricardo a avut pentru o scurtă perioadă o relație la distanță cu o tânără din Timișoara. Acum însă, Ricardo a mărturisit că este singur.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate