Declarația controversată a unui medic din București: „Împărtășania este cel mai bun medicament”

Un medic ginecolog care lucrează la Spitalul Polizu din București a făcut o postare pe Facebook care a strâns foarte multe reacții negative. Cum a reacționat conducerea spitalului

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Declarația controversată a unui medic din București


In articol:

Medicul ginecolog Carmen Rădulescu a scris o postare pe Facebook care a stârnit multe reacții negative. Ea susține că îmărtășania este singurul medicament împotriva noului coronavirus.

„Nu pot să cred că există oameni nechibzuiţi care pot spune că Trupul şi Sângele Mantuitorului ne pot îmbolnăvi. Sunt medic şi nu sunt de acord cu asemenea Inepţii! Împărtăşania este cel mai bun medicament împotriva oricărei boli şi un balsam pentru suflet”, a fost mesajul transmis de medic.

Mai mult decât atât, medicul susține epidemia în timpul epidemiei de coronavirus. „Ruşine pentru cei care judecă aşa, rusine pentru cei care Îl hulesc pe Dumnezeu”, a mai adăugat femeia.

Citeste si: Caz rar in lume de la izbucnirea pandemiei: O pisica, infectata cu coronavirus de la stapanul bolnav

Citeste si: Paulo Dybala, vesti bune dupa ce a fost depistat pozitiv: "Am avut simptome intense, dar astăzi mă simt mult mai bine"

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel a venit fără mască la întâlnirea cu Firea și primarii de sector! Managerul de la Matei Balș, singurul participant la ședință fără protecție

Reacția conducerii Spitalului Polizu din București

Conducerea spitalului la care lucrează medicul nu a întârziat să reacționeze în acest caz. Spitalul Polizu din Bucureşti se delimitează complet de afirmaţiile exprimate de medicul Carmen Rădulescu.

„Instituţia noastră respectă în totalitate libertatea de conştiinţă a tuturor cetăţenilor, indiferent că sunt angajaţi ai instituţiei sau pacienţi (...) Ne delimităm ferm de afirmaţiile făcute de doamna doctor Carmen Radulescu, care nu constituie poziţia oficială a Spitalului Polizu”, a declarat Bogdan Ştefănescu, purtătorul de cuvânt al spitalului, pentru Adevărul. 

Declarația controversată a unui medic din București

Încă un deces a fost înregistrat în România. Bilanțul a urcat la 26 de morți

Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus, un bărbat de 65 de ani din Timiş . Bilanţul a urcat la 26 de morţi

Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anunţat, vineri seară, 27 martie. Este vorba  de un bărbat de 65 de ani din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare. Bilanţula urcat astfel la 26 de morţi. (Citeste si: VIDEO| România se pregăteşte de scenariul 4 în războiul cu inamicul nevăzut. Avem peste 1200 de cazuri confirmate)  

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, al 26-lea deces este al unui bărbat în vârstă de 65 ani, din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare.

El a fost internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, iar din 25 martie a fost intubat, în secţia de ATI.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate