Declaraţia emoţionantă cu care Pulhac a şocat pe toată lumea după Exatlon! ”Regret că nu mi-am văzut tatăl de doi ani”!

Cristian Pulhac a vorbit despre familie dupa aventura din Republica Dominicană!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Experienţa la Exatlon l-a determinat pe Cristi Pulhac să îşi reevalueze atitudinea faţă de familie şi să realizeze cât de importantă este ea în viaţă lui.

"Mi-a fost foarte greu în pustietatea aceea din Republică Dominicană! Nu mă dureau atât de tare accidentările pe cât era dorul de casă, de soţia mea şi de tot ce iubesc eu cu adevărat în România. Am realizat cât de mult înseamnă familia pentru mine şi cât de dragi îmi sunt chipurile apropiaţilor", a spus fostul fotbalist dinamovist, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. (Giani Kiriţă a dat cărţile pe faţă despre echipa ”faimoşilor”, a spus tot ce avea pe suflet)
 

Cristian Pulhac a spus totul despre tatăl său! ”Nu a fost bine că nu am ajuns şi pe la el”

Cristian Pulhac a vorbit deschis şi despre părinţii săi şi de durerea prin care trece în aceste momente. A spus totul şi despre tatăl său, cel pe care l-a vizitat rar în ultima perioadă.  "Mama mea a murit în urmă cu ceva timp, şi parcă a lăsat atunci un gol imens în inimă mea. Nu ştiu ce s-a întâmplat în acele clipe, poate dispariţia ei de pe această lume m-a făcut să trec mai rar pe la tata, poate alte lucruri, nu ştiu şi nu-mi explic! Acum, după Exatlon, am realizat cât am greşit. Nu l-am văzut de doi ani aproape. Am tot fost plecat în cantonamente, la meciuri, dar nu am scuză! Conştientizez în aceste momente că nu a fost bine că nu am ajuns şi pe la el. În condiţiile grele din Dominicană, unde, aşa cum spuneam, mi-a fost greu, mi-am dat seamă cât de mult iubesc familia", a conchis "faimosul" pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: