Declarații cutremurătoare ale ”Eroului cu făcăleț” la fix doi ani de la atentatele de la Londra! ”A fost declanșatorul unei vieți sub umbra fricii. Ne va determina mereu să privim în spate”

Ieri, s-au împlinit doi ani de la atentatele de la Londra. Care este lista completă a atacatorilor și ce spune Florin Morariu despre acea zi

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Pe 3 iunie, s-au împlinit doi ani de la atentatele înserate de pe Podul Londrei.

Este ziua pe care românul Florin Morariu, cel denumit de presa internaționalul drept ”Eroul cu făcăleț”, nu o va putea șterge din memorie, pentru că implicarea lui în salvarea de vieți a fost decisivă. Poate tocmai de aceea, ulterior, ieșeanul a fost și decorat atât de Regina Marii Britanii, de Poliția Marii Britanii sau de oficialitățile române, care l-au făcut cetățean de onoare al orașului din care el provine.

”3 iunie 2017. O zi ce nu o voi uita niciodată, o zi care a marcat viața a 56 de persoane și nu doar a lor, ci și a celor din jurul lor. Pe lângă cei 56 de răniți,din care 8 persoane au decedat, au existat și victime colaterale. Una dintre acestea sunt și eu. Minutul 15 al orei 22 din seara de 3 iunie, ce se anunța a fi unul obișnuit la locul de muncă, a fost unul care a declanșat haosul, nu doar printre londonezi, ci pentru tot restul vieții mele, minut în care

trei teroriști : Khuram Butt, Rachid Redouane, si Youssef Zaghba au luat o decizie devastatoare pentru mulțime”, a spus Florin Morariu. 

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Ea e cea mai sexy Prințesă de Hohenzollern! Cine e Maja și care este legătura cu dinastia de regi ai României?

Citeste si: Primul român condamnat pentru terorism a ieşit la agăţat pe facebook! Dragoş Ciupercescu a stat peste 13 ani în închisoare după ce a atacat cu grenade liceul Jean Monnet!

Citeste si: Momente importante pentru eroul de la Londra! Ce s-a intamplat in urma cu cateva momente cu Florin Morariu!

”Eroul cu făcăleț” vorbește despre atentatele de la Londra! ”Pentru unii poate fi doar o știre ce a trecut, a fost uitată, dar pentru noi, cei care am luat parte la momentele de groază, s-a lăsat cu cicatrici”  

”Eroul cu făcăleț” vorbește despre atentatele de la Londra și modul în care a început el să perceapă viața după acea seară de iunie. ”Pentru unii poate fi doar o știre ce a trecut, a fost uitată, dar pentru noi, cei care am luat parte la momentele de groază, a fost declanșatorul unei vieți sub umbra fricii, este ziua ce ne va determina mereu să privim în spate”, a menționat Florin Morariu. Citește declarația integrală pe știrilekanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies