Declaraţiile şocante ale Elenei Udrea despre conturile avute în străinătate. “Aveam nevoie de bani de poşetele şi de pantofiori” | DEZVĂLUIRI

Înainte de a fi arestată, fosta blondă de la Cotroceni susţinea că nu a interesat-o niciodată banii, ci a vrut doar să fie preşedintele României!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica, în urmă cu o săptămâna, iar reţinerea ei în plină stradă i-a şocat pe toţi, inclusiv pe ea, mai ales că, înainte de acţiunea autorităţilor, susţinea că se simte ca peştele în apa în ţara din America Centrală. (intra sa vezi imagini exclusive cu fetita Elenei Udrea, facute in urma cu putin timp)

fara descriere

Mai mult, fosta blondă de la Cotroceni nu se ferea să vorbească despre presupusele sale conturi din strainate, ba chiar cu ironie.

Elena Udrea a dezvăluit cine îi dădea bani de “posetele şi pantofiori”! Nici vorba să ia bani din bancă!

“Toti banii pe care îi am eu în conturi în tară sau în străinătate, nici un ban în plus, le doresc să-i aibă cei care vorbesc despre asta. Banii din conturile de afară. Dar toţi banii lor să fie ăia, niciun leu în plus”, le spunea Udrea jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor veniţi în Costa Rica, acum câteva luni bune.

fara descriere

Elena Udrea a dezvăluit cine îi dădea bani de “posetele şi pantofiori” când îi dorea inimioară. “Nu spun că nu mă intereseză banii, dar nu m-au interesat niciodată în politică. Eu am vrut să fiu preşedintele României. Aveam nevoie de bani de poşetele şi de pantofiori? Aveam de la sotul (n.r. Dorin Cocos)”, a zis, amuzata, blonda, la vremea respectiva, in Gazeta Sporturilor. Citeste declaratia integrala pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate