Deea, criză de nervi în casa „Puterea dragostei”: „Te văd perversă”

Deea a avut o criză de nervi în casa „Puterea dragostei”. Cine a supărat-o pe concurentă și cum a picat Andreea Mantea la mijloc.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Lucrurile în casa „Puterea dragostei” s-au precipitat în această seară la alegerea liderului Casei. După ce s-a aflat că cele mai multe voturi le-a primit Deea, Jador a avut o reacție neașteptată și a numit-o pe aceasta „trădătoare”.

Acest lucru a determinat-o pe Deea să arunce cu o pernă după Jador, însă Andreea Mantea a căzut în discuția celor doi și s-a ales cu perna în cap.

Citeste si: Iuliana Doroftei, momente de panică în timpul atentatelor sângeroase din Sri Lanka! Vezi prin ce clipe cumplite a trecut vedeta! "Mama m-a sunat plângând!" EXCLUSIV!

Citeste si: Mama lui Jador, față în față cu Simina! Pe cine și-ar dori-o noră, din casa „Puterea dragostei”

Citeste si: Thalida, noua concurentă de la „Puterea dragostei”, dezvăluire bombă: „Fostul iubit este o persoană publică...”

De asemenea, Deea a comentat și în legătură cu comportamentul Larisei, după ce Adrian a părăsit casa dragostei. Fiindu-i colegă de cameră, Deea a observat cât de puțin timp petrece aceasta cu Adrian la telefon și crede că s-a folosit de acesta pentru a intra în casa „Puterea dragostei”:

Deea, susținută de o altă concurentă din Casă

„Eu ce ar fi trebuit să fac? Să mă duc singură în grădină? Să stau singură acolo? Taci. De ce te-am votat să pleci? Urlu ca să mă înțelegi. Aia e problema, te-ai folosit de Adrian ca să vii aici. El e aici în casă. Te văd perversă. Numai pe Skype sunteți. Începi și vorbești aiurea. Aia mă deranjează. Vreau să știu unde sunt toate acele nopți petrecute pe Skype, cu Adrian, de a slăbit Adrian. Am stat cu ea în cameră și nu știu unde sunt acele nopți. De ce te vaiți atât, Larisa?

Și Bianca este de aceeași părere cu Deea:

„Larisa nu vrea să plece. Vrea să plece ultima, dacă ar putea”, a spus și Bianca.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: