Descoperire macabră. Au fost prinși cu o valiză în care se aflau rămășițe umane. Polițiștii au încremenit

Oamenii legii din Marea Britanie au făcut o descoperire absolut macabră. Un bărbat și o femeie au fost prinși cu o valiză în care se aflau rămășițe umane.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Descoperire macabră. Au fost prinși cu o valiză în care se aflau rămășițe umane. Polițiștii au încremenit


In articol:

Caz șocant în Marea Britanie. Un bărbat și o femeie au fost arestați după ce un polițist i-a prins „cărând o valiză cu rămășițe umane”. Cuplul a fost oprit de un ofițer care a devenit suspicios în momentul în care i-a reperat mergând pe un drum din pădurea Dean, Gloucestershire, cu bagajul misterios, relatează The Independent.

Caz șocant în Marea Britanie. Un cuplu a fost prins cu o valiză cu rămășițe umane

În valiza misterioasă a fost descoperit un tors uman, urmând ca ulterior să fie găsite și alte rămășițe umane în zonă, deși acest lucru nu a fost confirmat încă de poliție.

Citeste si: Schimbări majore pentru elevi! Nu vor mai susține aceste examene. Anunțul tocmai a fost făcut

Citeste si: Familie din Dâmbovița, terorizată de propriul fiu: „Vai de viața noastră”

Citeste si: Dorian Popa, în pragul disperării! Artistul a fost jefuit! Incredibil ce i-au furat hoții și unde au fost găsite obiectele

Femeia în vârstă de aproximativ 20 de ani, din Birmingham, și bărbatul de aproximativ 30 de ani, din Wolverhampton, au fost reținuți sub suspiciunea de crimă. Criminaliștii lucrează acum la identificarea victimei. De asemenea, drumurile din zonă au fost închise, iar polițiștii continuă cercetările în zonă.

 „Ofițerii au primit o prelungire de 36 de ore pentru a continua să interogheze două persoane care au fost arestate sub suspiciunea de omor”, informează autoritățile britanice.

„Testele medico-legale sunt în desfășurare pentru a stabili identitatea victimei, după ce resturile umane au fost găsite de poliție la scurt timp după ora 11.30 pm, marți, 12 mai. De asemenea, are loc o examinare post mortem”, au mai informat autoritățile.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate