Descoperire macabră! O milionară a fost găsită moartă în propriul frigider

O milionară a fost găsită moartă, în frigiderul casei în care locuia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

O milionară din Thailanda a fost găsită fără suflare în propria casă, ascunsă în frigider. Victima,o femeie de afacei în vârstă de 58 de ani, fusese văzută pentru ultima dată în timp ce vizita un templu. De atunci, nici familia, nici apropiații, nu au mai știut nimic de ea.

Femeia se numea Wannee Jiracharoenying, iar cel care și-a dat primul seama că ceva ar fi putut fi în neregulă a fost fratele ei. Bărbatul nu reușea să dea de ea și s-a panicat, așa că a decis să îi facă o vizită la domiciliu. Când a ajuns acasă la ea, a căutat-o peste tot și a făcut descoperirea macabră pe care nu o va uita pentru tot restul vieții. Bărbatul a descoperit că sora lui fusese ucisă și ascunsă în frigiderul propriei locuinței, relatează Daily Mail.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Povestea dramatică de viață a lui Robert, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei: „De Crăciun toți erau fericiți, primeau cadouri, eu...”

Cine a omorât-o pe milionară

Polițiștii, alertați de fraetle lui Wannee Jiracharoenying, au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu femeia. Inițial, au crezut că vinovat de moartea ei se făcea iubitul ei, însă au aflat, cu stupoare, că cel care a ucis-o era chiar șoferul ei.

Criminalul i-a furat banii din conturi femeii de afaceri și a plecat cu mașina ei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate